Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een nieuwe JYSK in Arnhem met dé woontrends voor het najaar en een fikse korting!

Aangeboden door JYSK – Winkelcentrum De Lely 9 september 2020

Arnhem krijgt een tweede JYSK en deze opent op 11 september. Nóg een vestiging? Ja, dat lees je goed, en deze winkel is ingericht volgens het nieuwste winkelconcept! Dus binnenkort kun jij helemaal los in winkelcentrum De Lely voor nieuwe items in huis.

Denk je nu: hè daar zit toch al een JYSK? Nee, hier dichtbij in de buurt zat de Scandinavische meubelwinkel ooit, ongeveer naast Action. Maar dat filiaal is alweer een aantal jaren geleden verdwenen.

Een nieuw concept

Een houten vloer, koele tinten op de muren en veel inspiratie: een paar veranderingen in dit nieuwe winkelconcept. “Een update naar de uitstraling van nu”, zegt Michael Lauritzen, Retail Designer bij JYSK. Hij was één van kartrekkers binnen het project. “Het oorspronkelijke concept stamt uit 2001, maar we hebben natuurlijk niet stilgestaan in de afgelopen jaren. Ons assortiment is gegroeid en er zijn nieuwe producten bedacht die andere woonoplossingen bieden. Het vernieuwde concept sluit hier beter op aan. Er is meer nagedacht over decoratie en de winkel geeft meer inspiratie.”

Méér ruimte, decoratie en inspiratie

Er is goed nagedacht over de inrichting van het nieuwe filiaal. “We hebben veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de ruimte met onze producten. De opvallendste verandering is de lichte houten vloer, want hier lag eerder een donkerblauw tapijt. Hiermee hopen we op een meer huiselijke sfeer in plaats van een magazijngevoel”, aldus Michael.

Trends voor het najaar

De winkel is voorzien van de laatste trends voor het najaar. Verwacht opvallende kleurcombinaties, ruige ontwerpen en spirituele symboliek. “We verwelkomen een alternatief en spannend najaar qua interieurontwerp”, zegt Range & Design Manager Rikke Blæsild.

“We werken er hard aan om samenhang in ons volledige assortiment te creëren, waardoor het voor klanten eenvoudiger wordt om de producten op verschillende manieren te combineren. Zodat het mooi oogt wanneer je een kussen en een plaid combineert met een meubelstuk of een decoratief element.”

Volgens Rikke zijn er drie onderscheidende trends dit najaar: Earthen Luxe, Vision en Legacy Lounge.

Earthen Luxe

Volgens Range & Design Manager Rikke Blæsild zijn er drie opvallende trends dit najaar: Earthen Luxe, Vision en Legacy Lounge. Foto: JYSK Arnhem
Foto: JYSK Arnhem
 • Earthen Luxe speelt in op onze fascinatie voor de natuur. Een belangrijke inspiratiebron als het aankomt op balans, stabiliteit en rust in ons leven. 
 • Structuur en textuur in de materialen zijn kenmerkend voor deze trend: franjes, leer en nep bontjes. Voor een rauwe, natuurlijke uitstraling.
 • Binnen deze trend worden veel elementen uit de natuur gebruikt. Denk aan klei, aarde en bladeren. Het kleurenpalet bevat: blauw, groen, grijs groen, bruin en roestige nuances.

Vision

Foto: JYSK Arnhem
Foto: JYSK Arnhem
 • De Vision trend is geïnspireerd op technologische innovatie, ruimtevaart en een blik in de toekomst.
 • Industriële en strakke vormen worden gecombineerd met rauwe, natuurlijke materialen. De fascinatie van ruimtevaart en technologie zie je terug in vormen en materialen, je ziet de cirkel dan ook overal in terugkomen. Binnen deze trend zie je veel materialen met een hoogglans, vouwen of plooien.
 • De kleuren binnen deze trend zijn industrieel en klassiek. Koele grijstinten, warme neutrale kleuren en asfaltzwart worden gecombineerd met warm rood en groen.

Legacy lounge

Foto: JYSK Arnhem
Foto: JYSK Arnhem
 • Legacy Lounge haalt het verleden naar nu. We ervaren de opkomst van een digitale cultuur meer dan ooit en duiken voor herkenbaarheid terug in het verleden. Hallo vintage en retro-stijl!
 • In deze trend worden lijnen doorgetrokken en veel voorwerpen binnen deze trend hebben een vintage look. Het resultaat is een moderne, casual sfeer.
 • Het kleurenpalet is geïnspireerd op een bohemian stijl. Bruin en zandtinten worden gecombineerd met warme kleuren als roze en ossenbloedrood.

Openingsactie met heel veel korting!

Tijd om je woning klaar te maken voor het najaar dus. Met de openingsactie van JYSK wordt het herinrichten een feestje, want ze geven kortingen tot wel 70% op de hele collectie!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door JYSK – Winkelcentrum De Lely. Meer over JYSK – Winkelcentrum De Lely ontdekken?

JYSK – Winkelcentrum De Lely

Dr. C. Lelyweg 9 E, Arnhem

 • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
  Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.