Echo en galm in je huis? Neem een akoestisch plafond!

Aangeboden door Plameco Arnhem 30 oktober 2018

Je hebt een huis vol visite, maar je huis galmt zo dat je elkaar nauwelijks verstaat. Vervelend! Gelukkig hoef je niet te verbouwen om iets te doen aan echo of galm in je huis. De plafonds van Plameco bieden namelijk een eenvoudige uitkomst. 

Geluidsisolatie

De echo en galm in huis verminderen behoort tot één van de opties van een Plamecoplafond. Voor akoestische problemen is er namelijk het akoestisch plafond. Het akoestisch plafond van Plameco is een spanplafond dat is voorzien van een geluidsabsorberende laag tussen het originele plafond en het nieuwe plafond. Omdat deze geluidsisolerende laag achter het plafond geplaatst wordt, zie je er niets van… maar je hoort het verschil meteen!

Plameco akoestisch plafond
Foto: Plameco Engelen

Scheuren en vochtplekken

Ook voor andere problemen biedt Plameco een oplossing. Misschien heb je geen last van galm, maar past je plafond niet bij je interieur? Of is je plafond lelijk geworden door scheuren of vochtplekken. Je kunt je plafond steeds weer opnieuw witten of het helemaal laten vervangen. Maar bij deze oplossingen komt veel kijken. De kamer moet leeg, de vloer afgedekt. Veel rommel en stof is het gevolg. Een Plameco-plafond is dan een simpel en snel alternatief.

De flexibele plafonds van Plameco worden namelijk als één strak geheel voor jouw woning op maat gemaakt. Hak- en breekwerk is niet nodig, want het nieuwe plafond wordt vlak onder het bestaande plafond gemonteerd. Bovendien zijn deze plafonds schimmel-, algen- en bacteriewerend, waardoor ze ook erg geschikt zijn voor vochtige ruimtes als badkamers of keukens.

Alles mogelijk

Wat betreft kleur en structuur, is er keuze uit meer dan honderd mogelijkheden, van mat tot hoogglans. Bestaande verlichting kan geïntegreerd worden, maar het is ook mogelijk je plafond te verfraaien met inbouw led-verlichting. Onlangs heeft Plameco het verlichtingsprogramma flink uitgebreid, voor elke toepassing is er nu een oplossing.

De showroom in Arnhem staat altijd voor je open, al is het wel wijs om een afspraak te maken zodat je alle mogelijkheden persoonlijk kunt bespreken met deskundige medewerkers.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plameco Arnhem. Meer over Plameco Arnhem ontdekken?

Plameco Arnhem dienstverlening

Nu gesloten10:00 - 17:00

Van Oldenbarneveldtstraat 122, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.