BIZAR! Amsterdam versus Arnhem: kijk en vergelijk deze huizenprijzen

Door Brechtje van Dam 22 augustus 2019

Het deed nogal wat stof opwaaien: een doodnormaal rijtjeshuis kost je tegenwoordig in de hoofdstad al 1,5 miljoen euro. Gelukkig zijn we hier (nog) niet zo gek als die Amsterdammers, maar wat koop je hier voor dat geld? Tijd om eens te kijken wat je in de hoofdstad kunt kopen, en voor hetzelfde geld hier in Arnhem.

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Amsterdam: rijtjeshuis voor 1,5 miljoen

Het bewuste rijtjeshuis: voor 1.450.000 euro is ‘ie van jou. ‘Met voor- én achtertuin!’ Dat is al heel wat in Amsterdam.

Arnhem: vrijstaande villa met 7 kamers

In Arnhem koop je voor 1.500.000 euro een villa met zeven kamers, 372 m², zonnepanelen en een zwemvijver.

Amsterdam: studio voor twee ton

‘Een oase van warmte, knusheid en gezelligheid.’ Toegegeven, dit is een erg schattige studio, en het is ook nog in Amsterdam-West. Maar twee ton?(!)

Arnhem: vijf kamers voor twee ton

Afhankelijk van waar je wil wonen kun je voor twee ton nog best wat krijgen in onze stad. Bijvoorbeeld dit huis in Vredenburg van 125 m².

Amsterdam: garagebox voor 1,5 ton

Je hoort wel eens gekscherend: “Daar koop je in Amsterdam een parkeerplaats voor!” Guess what: het is nog waar ook. Voor 1,5 ton koop je in Amsterdam een parkeerplek aan de noordkant van het centrum.

Arnhem: huis met tuin voor 1,5 ton

Drie kamers, in Arnhem Noord, 74 m² en ook nog een eigen achtertuin. Zo erg hebben we het nou ook weer niet in Arnhem als we het vergelijken met de hoofdstad.

Amsterdam: twee kamers voor drie ton

Arnhem: benedenwoning, achtertuin en 139 m² voor drie ton

Voor drie ton kun je écht veel in Arnhem, geloof het of niet. Een tuin, volop ruimte, in Noord? Kan best voor dit bedrag.

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.