Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je echt naar Malle Marietje moet voor je raambekleding

Aangeboden door Gordijnenhal Malle Marietje 12 november 2019

Is jouw huis wel helemaal herfst- en winterproof van binnen? Kaarsjes aan, gordijnen dicht. De jaloezieën op standje knus. Of kan de raambekleding wel een upgrade gebruiken? Of je nu voor het eerst op gordijnenjacht gaat of de oude vitrage wilt laten vervangen voor hippe houten jaloezieën, hét adres voor jouw raambekleding is Malle Marietje. Waarom? Dat leggen we eens even haarfijn aan je uit.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Niks is te gek voor Malle Marietje

Malle Marietje heet eigenlijk gewoon Joanne Rijswijk. Zij heeft de zaak een tijdje terug overgenomen, voorzien van een nieuw en fris uiterlijk en besloot om niks aan de naam te veranderen. “Het is natuurlijk een beetje een gekke naam. Dat wij voor elk raam, hoe afwijkend de maten ook zijn, een passende oplossing hebben, past daar wel bij. Voor ons is niks te gek.” Ze laat een voorbeeld zien van een schuine erker, met het hoogste punt op 3,30 meter. “Als mensen dan zeggen dat het niet lukt om daar passende wavegordijnen voor te maken, dan voel ik een uitdaging. En ga aan de slag. Met een prachtig resultaat, al zeg ik het zelf.”

Eerlijk advies

gordijnenhal malle marietje arnhem
fotocredit: indebuurt Arnhem

Het lijkt een open deur, een eerlijk advies geven, maar als Joanne vertelt hoe zij werkt, snappen we dat ze dit ook echt waarmaakt. “Ik vind het belangrijk om klanten niet het duurste, maar het mooiste advies te geven. Wat past er bij jou thuis, wat komt in jouw situatie het beste tot zijn recht? En daar zoek ik dan een betaalbaar product bij.”

Maatwerk

Bij Malle Marietje kun je terecht als je voor een standaard raam een nieuwe frisse look wilt, maar ook als je huis niet zo recht toe recht aan is. “Wij kunnen komen inmeten en wat uitgebreider advies geven. Heb je zelf de maten al, dan help ik je in de winkel snel verder. Ik kan ook goed uitleggen wat je precies moet opmeten. Het is maar net wat de klant prettig vindt.”

Plaatsen en monteren

Als je dan een mooie set gordijnen hebt uitgezocht, of hebt gekozen voor een ander soort raambekleding, dan ben je er nog niet. Stel je hebt zelf twee linkerhanden, dan kan Malle Marietje alles ook bij je thuis komen ophangen. “We hebben een ontzettend fijne en nette jongen in dienst die alles keurig netjes kan plaatsen en monteren. Dan heeft de klant er geen omkijken naar.”

Niet alleen maar mooie stoffen

Natuurlijk hangt de ruime winkel aan de Hommelseweg vol met voorbeelden van gordijnen. De keuze aan stoffen is enorm. Ook zijn er voorbeelden van andere soorten raambekleding in de winkel. Maar dat is het nog niet, bij Malle Marietje tref je ook verschillende ophangsystemen. De fournituren voor de railsen zijn bijvoorbeeld los verkrijgbaar, tot 6 meter lengte aan 1 stuk. Joanne. “We hebben hier altijd wel wat op voorraad.”

Iets anders dan gordijnen? Geen probleem!

Wil je eens iets anders voor je raam dan gordijnen, stap dan zeker eens binnen bij Malle Marietje. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld houten en aluminium jaloezieën en je huis is weer helemaal up to date. “Voordeel van jaloezieën is dat ze het licht mooi door kunnen laten. We hebben de mooie brede jaloezieën van 50 millimeter en kunnen die bijvoorbeeld ook zonder de brede ladderband leveren. Dat vind ik zelf erg mooi, dan creëer je een ruimtelijk effect.”

Voor de gezelligheid

Joanne vindt het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in haar zaak. “Je mag hier gewoon naar binnen komen voor de gezelligheid. En niet alleen een praatje maken, maar je mag ook ideeën opdoen. We hebben ook steeds meer woonaccessoires in de winkel, van kussentjes tot kaarsjes.” Dus heb je zin om de boel in huis te veranderen, dan moet je Malle Marietje zeker niet overslaan!


Meer over Gordijnenhal Malle Marietje ontdekken?

Gordijnenhal Malle Marietje

Geopend10:00 - 17:00

Hommelseweg 221, Arnhem

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.