Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 redenen waarom je in 2019 een spanplafond wilt

Aangeboden door Plameco Arnhem 7 januari 2019

Is je plafond toe aan vernieuwing? Wacht nog even met verven en laat die scheur nog even zitten: er is een veel effectievere (en duurzamere) oplossing.

Alles mogelijk

De flexibele spanplafonds van Plameco worden als één strak geheel speciaal voor jouw woning op maat gemaakt. Hierbij kun je het plafond qua kleur en structuur precies samenstellen zoals jij dit wil. Je hebt keuze uit meer dan honderd mogelijkheden, van mat tot hoogglans en van wit tot knalrood.

Bestaande verlichting kan vervolgens geïntegreerd worden, maar het is ook mogelijk om je nieuwe plafond met inbouw LED-verlichting te bestellen.

Echo en galm verminderen

Dat het echo en galm in huis vermindert is een van de grote voordelen van een Plameco spanplafond. Voor akoestische problemen is er namelijk het akoestisch plafond.

Dit is een spanplafond dat is voorzien van een geluidsabsorberende laag tussen het originele plafond en het nieuwe plafond. Omdat deze geluidsisolerende laag achter het plafond geplaatst wordt, zie je er niets van… maar hoor je het wel!

plameco plafond

Ook voor keuken en badkamer

Daarnaast zijn spanplafonds schimmel-, algen- en bacteriewerend, waardoor ze ook supergeschikt zijn voor vochtige ruimtes, als badkamers of keukens. Wel zo hygiënisch!

Geen hak- en breekwerk

Maak je ook bij het laten plaatsen van een spanplafond geen zorgen over je meubels, stof, werkzaamheden en geluidsoverlast. Er is geen hak- en breekwerk nodig, want het nieuwe plafond wordt vlak onder het bestaande plafond gemonteerd. Dit is in bijna alle gevallen binnen een dag gebeurd.

Nog niet overtuigd? Voor meer info en vrijblijvend advies maak je een afspraak in de showroom van Plameco of bij je thuis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plameco Arnhem. Meer over Plameco Arnhem ontdekken?

Plameco Arnhem dienstverlening

Gesloten10:00 - 17:00

, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.