Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Joost verkoopt het liefst lokaal: ‘Anderen helpen, dat is zo mooi aan ondernemen’

Aangeboden door WAAR 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR aan het Stationsplein of Brouwersplein. Nu shoppen wordt afgeraden, ga je waarschijnlijk minder snel op pad om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Arnhem iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en als het even kan, op de fiets bezorgd!

Ondernemer Joost de Vries vertelt trots over het concept van WAAR. “Wij zijn een duurzame cadeauwinkel, volledig gericht op fairtrade, organic of recyclebare items. Alle producten in ons assortiment bevatten dus één of meerdere van deze eigenschappen. Zo proberen wij de wereld nét iets mooier te maken. In Arnhem doen wij dit niet alleen door cadeaus te verkopen, maar ook eerlijk en lokaal eten.”

Anderen verder helpen

WAAR aan het Brouwersplein heeft namelijk een Smaaklokaal, hier bereiden ze gerechten met lokale waar. Joost: “Dit lunchcafé is opgezet in samenwerking met zorgvereniging SIZA. We bieden leerwerktrajecten aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vind ik het mooie aan ondernemen, andere mensen verder helpen. Ondernemen voor een beter doel, dat is echt wat mij drijft!”

Help je regio!

Het mooist aan lokaal shoppen is volgens Joost dat je Arnhem sterker maakt. “Door lokaal te kopen help je elkaar: je buurman of buurvrouw, maar natuurlijk ook breder gezien. Daarom probeer ik zoveel mogelijk producten in te kopen bij lokale ondernemers. Zo verkopen we in onze WAARwinkel duurzame mondkapjes van Fraenck, een Arnhems modelabel.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Kerstcadeaus met een goed verhaal

De zeepjes van Botma & van Bennekom zijn momenteel niet aan te slepen. “Vooral de haarzeep gaat als een speer in onze webshop!”, vertelt Joost. “Dit merk heeft een prachtige missie: alle plastic shampooflessen de wereld uit. Iets wat wij graag steunen!” Als cadeau voor de feestdagen tipt Joost het ‘Zero Waste kerstpakket‘.

Voor elk wat wils

Natuurlijk vind je ook nog heel veel andere producten in de webshop van WAARwinkel Arnhem. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijk gemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Tekst loopt door onder de foto.

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van €5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Arnhem

En dat is nog niet alles, want Joost heeft ook nog iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtArnhem.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR. Meer over WAAR ontdekken?

WAAR warenhuizen

Geopend10:00 - 17:00

Brouwersplein 11, Arnhem

Bekijk meer:warenhuizen

adv.