Shopaholics opgelet: Arnhem heeft een nieuwe Invito schoenen én kleding

Door Jolinda van Alfen 6 september 2017

Sorry heren, jullie zijn niet welkom bij de nieuwe winkel van Invito. Nou ja, tenzij je een tof shirtje voor je vrouw of vriendin wilt scoren. Sinds afgelopen zaterdag ligt de rode loper voor het pand in de Ketelstraat klaar voor hippe dames.

“We richten ons niet alleen op een jonge doelgroep hoor!”, vertelt een medewerker snel als wij opmerken dat de winkel een hippe uitstraling heeft. “Ook de wat oudere dame kan hier prima shoppen.” En was Invito voorheen vooral een schoenenwinkel, de collectie bestaat nu ook uit kleding.

Merken als Only, Cheap Monday en Catwalk junkie tref je in de rekken aan, maar ook het originele Wanderlust. Voor iedere dame en iedere smaak hangt er wel wat in de rekken.

Invito werd na het faillissement van moederconcern Macintosh overgenomen door Le Ballon-eigenaar Peter van den Hurk. Vorig jaar werden in Den Haag en Breda al de eerste twee vestigingen heropend. Daar wordt, naast dames- en herenschoenen, nu ook dameskleding verkocht. In de ‘women only’-winkels in Nijmegen en Arnhem is de collectie op alle vlakken uitgebreid en is een flink aantal kledingmerken toegevoegd.

Invito kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Ketelstraat 34, Arnhem

Bekijk meer:kledingwinkels
[mc4wp_form id=”5964″]

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.