5 x waarom we blij zijn met het nieuwe MINI Experience Center in Arnhem

Aangeboden door Ekris Arnhem 27 maart 2018

MINI’s, je kent ze vast wel. Vroeger waren ze klein en schattig, tegenwoordig zijn het hippe en moderne auto’s voor zelfbewuste liefhebbers van kwaliteit en stijl. Heb jij nog nooit in een MINI gereden? Dan is dit je kans, want Arnhem krijgt haar eerste MINI Experience Center. En dit is waarom je daar best blij mee mag zijn.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een MINI voor jou

ekris mini experience center arnhem

Ekris MINI Arnhem is uniek in de zin dat het niet alleen maar een autodealer is. Je kunt het MINI Experience Center beter zien als jouw MINI-speciaalzaak. De mensen die daar rondlopen weten alles als het op MINI’s aankomt. Zo hebben wij bijvoorbeeld geleerd dat een MINI echt niet duur hoeft te zijn. Er is juist een model voor elk budget. En als een nieuwe kopen geen optie is, kun je er al een privé leasen voor € 279 per maand!

MINI-werkplaats

ekris mini experience center arnhem

Wat dus echt uniek is aan het MINI Experience van Ekris is dat ze een eigen MINI-werkplaats hebben waar jij terecht kunt voor service en onderhoud. Dat betekent dat de monteurs en adviseurs gespecialiseerd zijn in de MINI en snel (en voordelig) kunnen zorgen dat jij gauw weer de weg op kunt. Dat gebeurt allemaal in overleg met jou. Want je auto naar de dealer brengen moet je niet de hoofdprijs kosten.

Oude modellen

ekris mini experience center arnhem

Dit is echt uniek aan het MINI Experience Center: ook als je al een MINI hebt, ben je meer dan welkom. MINI’s van oudere bouwjaren kun je na laten kijken met het MINI Health Care Program. Experts bepalen in overleg met jou de conditie van je MINI en doen (in overleg!) een onderhoudsvoorstel. Zo zorgen de knapste koppen voor jouw trouwe MINI.

MINI in de regio

De MINI heeft toch een bepaalde allure die andere auto’s niet hebben. En daarom verdient ‘ie onderhoud dat past bij jouw rijgedrag.  Als jij een MINI hebt of in de toekomst gaat aanschaffen, zit hét servicepunt van de regio gewoon in jouw achtertuin. Het MINI Experience Center zorgt ervoor dat jouw MINI jarenlang in topconditie blijft, juist omdat ze daar alles weten over deze bijzondere auto.

Experience dag

ekris mini experience center arnhem

Een auto kopen doe je niet alleen op basis van iets wat je ziet op televisie of online. Dat snappen ze bij Ekris MINI ook wel. Daarom ben je altijd welkom bij Ekris MINI. Op zaterdag 14 april tussen 10.00 uur en 16.00 uur is er zelfs een speciale Experience dag bij Ekris. Die dag kun je proefrijden in allerlei MINI’s – waaronder de John Cooper Works modellen. Ook kunnen MINI-rijders samen met de monteur de conditie van hun auto te bekijken in de nieuwe werkplaats.

Ekris Arnhem autobedrijven

Vandaag gesloten

Markweg 4, Arnhem

Bekijk meer:autobedrijven
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.