Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaldi, koffie met karakter: onze tips voor een perfect cadeau

Aangeboden door Kaldi Arnhem 16 december 2019

De feestdagen komen steeds dichterbij en Arnhem schiet massaal in de cadeaustress. Wist je al dat je helemaal niet ver van huis hoeft voor een klein of groot cadeau? Je vindt talloos veel cadeau-ideeën om je heen, waarschijnlijk op plekken waar je het niet verwacht, zoals dit leuke koffietentje. 

Cadeaupakketten

Zoek je een klein cadeau? Of een gevarieerd cadeau gevuld met koffie, thee en lekkernijen? Dan is een cadeaupakket van Kaldi een aanrader. Je mag deze pakketten zelf samenstellen in de winkel dus je hebt de prijs van het pakket zelf in de hand. Ook wel fijn voor je portemonnee, we geven al zo veel geld uit in deze maand. Voor de inhoud kun je kiezen uit 52 soorten thee, twintig verschillende soorten koffiebonen, kopjes, schoteltjes of cafetieres.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem

 

Koffiemachines

Heb je een groter budget te besteden voor de koffieliefhebber? Bij Kaldi worden koffiemachines van verschillende merken in verschillende prijsklassen verkocht. Neem bijvoorbeeld de Jura machine; één van de betere volautomaten die verkrijgbaar is op de markt.

Daar steekt Patrick Prinz, eigenaar van Kaldi Arnhem, zijn hand voor in het vuur. “Een investering in één van deze automaten is het dubbel en dwars waard. Ze zijn duurzaam, hebben een goede kwaliteit en zijn gemakkelijk in gebruik. Kom langs in de winkel, dan leg ik alles met liefde en passie uit zodat we samen kunnen zoeken naar perfecte combinatie voor jou. Ik heb een aantal modellen altijd in de winkel staan, je mag natuurlijk ook komen proeven. ”

Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem

Tijdens het samenstellen van je pakket ook even genieten van een kopje koffie? Geen probleem. Wil je meer informatie? Bekijk de website van Kaldi via de link hieronder.


Meer over Kaldi Arnhem ontdekken?

Kaldi Arnhem restaurants en horeca

Gesloten14:30 - 17:00

Weverstraat 13b, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.