Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de zonnebrillentrends van het voorjaar volgens 4·D Optiek Arnhem

Aangeboden door 4·D Optiek 9 juni 2019

Ein-de-lijk: de zon begint langzaam aan weer te schijnen! Hier en daar nog een druppel regen, maar de zomer is in aantocht. De tijd is weer aangebroken dat je jouw outfit helemaal af kunt maken met een toffe zonnebril. Maar wat voor zonnebril ga je dit jaar de show mee stelen? Dat weten ze wel bij 4·D Optiek. Lees hier wat de zonnebrillentrends van 2019 zijn volgens de experts! 

4·D Optiek, dé opticien en optometrist met de leukste collectie monturen en zonnebrillen en de beste glazen en contactlenzen van Arnhem!

4d optiek arnhem

Extreem is in

Peter van  4·D Optiek is blij om te zien dat het weer een beetje maf mag dit jaar wat betreft de zonnebrillentrends. “Waar we eerder nog veel dunne monturen zagen (bijvoorbeeld vorige zomer, toen dat de boventoon voerde in de trends) mag het dit jaar weer extreem. Denk aan forse, grove monturen die écht opvallen. De gigantische brillen zijn terug van weggeweest.”

4D Optiek zonnebrillen arnhem

Vormen en hoeken

Dat extreme zie je niet alleen terug in de grootte maar ook in de vormen van de monturen die nu populair zijn. “Je kunt je imago versterken met een goede zonnebril”, vertelt Peter. Houd je bijvoorbeeld van de flower power stijl dan kun je subtiel doen maar je kunt het ook extreem aanpakken met een ronde en grote bril. Het mag allemaal weer lekker over the top dit jaar. “Niks is te gek!”

4D Optiek zonnebrillen arnhem

Zonnebrillentrends van 4·D Optiek

Bij 4·D Optiek Arnhem kun je terecht voor advies over trends, maar je kunt er ook zien wat er nog meer allemaal kan. De winkel heeft een breed aanbod en je kunt van alles proberen. Daardoor kom je misschien wel thuis met een andere bril dan waarvoor je de winkel in liep, simpelweg omdat er zo veel stijlen te ontdekken zijn!


Meer over 4·D Optiek ontdekken?

4·D Optiek opticiens

Gesloten09:30 - 17:30

Bentinckstraat 36, Arnhem

Bekijk meer:opticiens

adv.