Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van fietsbellen tot yogamatten: de leukste sportieve cadeautips

Aangeboden door Decathlon 27 november 2020

Sinterklaas is alweer even in Nederland en over enkele weken liggen er ook weer presentjes onder de kerstboom. Hoog tijd om na te denken over verlanglijstjes. Nu steeds meer mensen sporten als mountainbiken en tennissen oppakken, zijn sportieve cadeautjes superleuk om te geven! Sportief Verkoopster bij Decathlon, Alicia Wiggemansen, geeft hiervoor een aantal leuke cadeautips.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Kijk eens wat ik in mijn sportschoentje vind

Lees verder onder de foto:
Foto: Decathlon

Hoor wie klopt daar? Ja ja, voor de jonge, en misschien stiekem ook de oudere sporters, is het hoog tijd om zijn of haar (sport)schoen te zetten. Maar wat staat er op jouw verlanglijstje? Nog niks? Check hieronder een aantal leuke cadeautips!

Fietsbellen, voetballen en skeelers

Denk eens aan fietsbellen en -toeters, heerlijke paardensnoepjes, rugzak, voetbal of skeelers als cadeau. Er is genoeg keuze bij Decathlon, welk budget je ook hebt. Bovendien verkoopt het voordelige sportwarenhuis sportitems voor echt iedereen: jonge sporters, oudere sporters, beginnende sporters, gevorderde sporters, vrouwelijke sporters én mannelijke sporters. Zo koop je bijvoorbeeld voor €19,99 deze Play 3 skeelers voor jonge kinderen. Deze skeeler heeft als voordeel dat je van de 4-wieler een 3-wieler kan maken. Dit is perfect voor kinderen die net starten met skeeleren en het dus nog moeten leren.

Swipe voor meer cadeautips!

Sportieve cadeautjes onder de kerstboom

Foto: Decathlon

Ook voor leuke, sportieve cadeautjes onder de kerstboom ben je bij Decathlon Arnhem aan het juiste adres. Is jouw goede voornemen om vanaf 2021 meer thuis te sporten? Zet dan de volgende fitnessproducten op je verlanglijstje: yogamat, kettlebells en springtouw. Met deze producten ga je gegarandeerd het jaar sportief tegemoet.

Meer voor binnen: dartborden en tafeltennisrolnet

Of ben je meer van de binnensporten, zoals darten? Decathlon beschikt over een breed assortiment aan dartborden. De klassieke dartborden zijn van natuurvezel gemaakt en hebben dezelfde grootte als wedstrijdborden. Ook koop je bij Decathlon verschillende dartpijlen. Gooi je nog niet zo lang met dartpijlen? Kies dan voor een handige beschermingsring.

De volgende cadeautip is misschien iets te groot voor onder de kerstboom, maar wel ontzettend leuk om te krijgen. Over welk product we het hebben? Een tafeltennistafel! Is een complete tennistafel iets te groot voor jouw huis? Bekijk dan eens deze toffe rolnetten. Dankzij de bevestigingsklemmen kun je deze netten eenvoudig aan je eet- of tuintafel monteren, waardoor je altijd en overal lekker kunt tafeltennissen!

Swipe voor nog meer cadeautips!

Tegen de kou: mutsen en handschoenen

Foto: Decathlon

Nu veel wintersportvakanties geannuleerd zijn, is het te hopen dat er in Nederland nog een beetje sneeuw gaat vallen. Als dat gebeurt, kun je maar beter goed voorbereid zijn met deze mutsen, handschoenen en sleetjes. Met een pannekoekslee ontdekken kinderen, ouder dan drie jaar, hoeveel plezier je aan sneeuw kunt beleven.

We kunnen het haast niet voorstellen, maar toch helemaal niets kunnen vinden wat je zocht? Of wil je gewoon wat meer sportieve cadeauinspiratie opdoen? Bekijk dan de online webshop van Decathlon of kom even langs in de store in Arnhem. Of volg Decathlon Arnhem op Instagram. Dagelijks posten zij hierop een sportieve cadeautip. Veel weggeefplezier alvast!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Decathlon. Meer over Decathlon ontdekken?

Decathlon sportwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Olympus 1, Arnhem

Bekijk meer:sportwinkels

”Deze trends zie je straks in elke Arnhemse slaapkamer”

Ga je binnenkort verhuizen of wil jij je slaapkamer een make-over geven? totaalBED inspireert je gra...

7 x de beste Arnhemse (thuis)tips voor het weekend

Natuurlijk snak je naar betere tijden, waarin je weer echt lekker weekend kunt vieren. Met vrienden ...
Trek in iets wilds? Bestel een wildstamppot bij van der Valk

Van der Valk bezorgt ook: heb jij de Toekan al zien vliegen?

Eten bestellen is ons nieuwe uitje, dit zie je ook af aan onze groeiende bezorgpagina! Ook Van der V...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.