Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bang & Olufsen Arnhem is een snoepjeswinkel voor wie houdt van mooi geluid én design

Aangeboden door Bang & Olufsen M.Troelstra 17 oktober 2020

In een van de mooiste winkelstraten van Arnhem vind je de moderne winkel van Bang & Olufsen M.Troelstra. Dé leverancier van high-end audio- en videoapparatuur. Het is een echte snoepjeswinkel voor liefhebbers van hoogstandjes op het gebied van audio en design. Sinds kort staan er nieuwe eigenaren aan het roer en indebuurt is benieuwd naar eventuele veranderingen.

Voorop staat natuurlijk dat je in de winkel in Arnhem nog steeds terecht kunt voor een echte ‘Bang & Olufsen beleving’. Er staan verschillende audio- en videosystemen opgesteld. Op een manier zoals dat aansluit bij het merk: met mooie vloeren en een ruimtelijke indeling. Je bent hier altijd welkom voor een goede kop koffie terwijl je ondertussen een headset of televisie test.

Tekst gaat verder na de afbeelding

Bang & Olufsen Arnhem. Foto: indebuurt Arnhem
Bang & Olufsen Arnhem. Foto: indebuurt Arnhem

Winkel in de Koningstraat

Rutger van Bang & Olufsen M.Troelstra vertelt ons: “De winkel in Arnhem is al jaren een vertrouwd beeld in het centrum. Dat blijft gewoon. Wel kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. De winkel in Arnhem is overgenomen door Meine Troelstra. “Wij hebben ook al winkels in Sneek  Zwolle en Groningen. Met een eigen technische dienst en installateurs. Als klanten in Arnhem een probleem hebben, dan kunnen ze rekenen op korte lijntjes. Onze eigen mensen lossen het op.”

In de winkel is nagenoeg het hele assortiment te bewonderen. “Op één of twee artikelen na kun je hier alles bekijken, beluisteren en ruiken, bij wijze van spreken.” Rutger vertelt uitgebreid over het assortiment. Een van de toppers is de Bang & Olufsen Beosound Stage. “Dit product is door T3 Magazine (een Brits tijdschrift gespecialiseerd in gadgets en technologie) uitgeroepen tot ‘beste soundbar van 2020‘. Het is een mooi product, te gebruiken als losse speaker of in combinatie met je tv.”

Tekst gaat verder na de afbeeldingen

Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem

Perfecte filmavond thuis

De soundbar, die uiteraard te testen is in de winkel in Arnhem, heeft elf ingebouwde luidsprekers: radio, airplay, Google cast en Dolby Atmos. Dus als je optimaal wilt genieten van een bijvoorbeeld een filmavond thuis, koppel je ‘m aan je tv. “Ken je het oude Dolby Surround systeem nog? Waar je vijf speakers en een grote subwoofer voor nodig had, dat zit allemaal in deze soundbar.”

Leuk, al die apparatuur, maar is het ook betaalbaar? “Ja, als je bijvoorbeeld kijkt naar de Beoplay H95 koptelefoon, dat is nog lang niet de duurste hoofdtelefoon op de markt. Deze draadloze over-ear koptelefoon is speciaal ontwikkeld voor de 95e verjaardag van Bang & Olufsen. Hij heeft adaptive noise-cancellation, dit is een regelbare ruisonderdrukking.”

Tekst gaat verder na de afbeeldingen

Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem

Plaatjes van producten

Net als de andere producten is ook deze hoofdtelefoon een plaatje om te zien. Rutger: “De gebruikte materialen zijn bijzonder: een combinatie van aluminium en leer. Ook aan het comfort is gedacht. In de hoofdband zit traagschuim, dat voelt zacht en veert mee, dit draagt erg prettig.”

Ben jij ook zo enthousiast over de producten van Bang & Olufsen en toevallig ook nog op zoek naar een baan? Ze zijn op zoek naar een junior verkoper in Arnhem. Wil je het complete aanbod bekijken van Bang & Olufsen? Klik dan op de oranje button onder dit artikel, kom langs in de winkel of bezoek de webshop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bang & Olufsen M.Troelstra. Meer over Bang & Olufsen M.Troelstra ontdekken?

Bang & Olufsen M.Troelstra

Gesloten10:00 - 17:30

Koningstraat 59 , Arnhem

adv.