7x wat je nog niet wist over de Kinderboekwinkel

Aangeboden door De Arnhemse Kinderboekwinkel 9 maart 2018

Morgen begint de Boekenweek 2018. De komende week staat in het teken van mooie boeken en lezen. Een goed moment dus om stil te staan bij een van de pareltjes in onze stad als het aankomt op lezen: De Arnhemse Kinderboekwinkel. Achter de deuren van deze prachtige speciaalzaak schuilt veel meer dan je denkt! 7x wat jij nog niet wist over de Arnhemse Kinderboekwinkel.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een heleboel (gratis) activiteiten

arnhemse kinderboekwinkel wat je nog niet wist

Bij De Arnhemse Kinderboekwinkel gebeurt veel meer dan alleen boeken verkopen. Elke maand staat de agenda weer boordevol leuke activiteiten; van lezingen tot knutselmiddagen. Komende zaterdag 10 maart komt bijvoorbeeld boswachter Jeroen Glissenaar langs om te vertellen over ‘natuur’, tevens het thema van de boekenweek. Vrijdag 16 maart zijn kinderen welkom om van een mooie stok uit de natuur hun eigen magische toverstok te maken. Kijk hier voor het hele programma.

Houten speelgoed (en héél veel knuffels)

Arnhemse kinderboekwinkel wat je nog niet wist

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kleintje, maar is het er zo eentje die alle boeken al kent? Geeft niet, bij de Kinderboekwinkel vind je namelijk ook allerlei andere toffe cadeaus. Bijvoorbeeld dit supermooie houten speelgoed of een gave Gruffalo knuffel.

Het beste advies

Arnhemse kinderboekwinkel wat je nog niet wist

We lopen allemaal wel eens een winkel in zonder écht te weten waar we naar op zoek zijn. Dan is het fijn als een medewerker je op weg kan helpen. Bij de Kinderboekwinkel ben je aan het juiste adres want de medewerksters kennen eindeloos veel titels en weten voor elk soort kind wel een passend advies te geven. Als je iets leuks hebt uitgekozen, pakken ze het ook nog mooi voor je in.

De beste knutselspullen

Arnhemse kinderboekwinkel wat je nog niet wist

Wij worden helemaal enthousiast als we lezen over knutselmiddagen en krijgen flashbacks van tafels vol glitter, mooie stiften en felle waskrijtjes. Als je een keer niet bij de georganiseerde knutselmiddagen in de winkel kan zijn, kun je wel de mooiste spullen kopen om mee te nemen naar huis. Je vindt in de winkel onder andere de populaire merken Stockmar en Djeco. Kunnen jullie lekker samen thuis aan het knutselen slaan!

Boeken voor jongvolwassenen

Arnhemse kinderboekwinkel wat je nog niet wist

Hoe zit het eigenlijk met pubers, kunnen die ook bij de Kinderboekwinkel terecht voor hun leesplezier? Jazeker, in de winkel vind je een kast vol prachtige boeken voor jongvolwassenen vanaf 14 jaar oud. Er zijn ook een hoop titels verkrijgbaar in het Engels, denk bijvoorbeeld aan de Harry Potter-reeks of Love, Simon. Zo kunnen ze gelijk wat extra punten scoren voor Engels op school.

Bordspellen voor thuis

Arnhemse kinderboekwinkel wat je nog niet wist

Niet veel is leuker dan een avond bordspellen spelen met het hele gezin. Bij de Arnhemse Kinderboekwinkel liggen klassiekers voor je klaar zoals Stratego en 30 seconds, maar ook De Kolonisten van Catan Junior en allerlei toffe spellen waarin onze favoriete boekfiguren de hoofdrol spelen.

3D-boekenleggers

Arnhemse kinderboekwinkel wat je nog niet wist

Bij een mooi boek hoort natuurlijk een boekenlegger. Je moet wel weten waar je bent gebleven in het verhaal, en ezelsoortjes maken is zo zonde. Wat dacht je van deze coole 3D-boekenleggers? Zeker tof voor de stoere kids.

Ook bij de Arnhemse Kinderboekwinkel kun je komende week het boekenweekgeschenk komen ophalen. Je kunt kiezen uit het boek ‘gezien de feiten’ van Griet op de Beeck – het officiële geschenk – of je kunt een mooi prentenboek van de Kinderboekwinkel mee naar huis nemen.

De Arnhemse Kinderboekwinkel boekhandels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Weverstraat 26, Arnhem

Bekijk meer:boekhandels
roltrap naar de maan

5x de beste boekentips voor kinderen van alle leeftijden

Ieder van ons heeft wel dat ene boek dat we als kind keer op keer lazen omdat we er niet genoeg van ...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.