Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x Toffe winkels om schoolspullen te halen

Door Lois de Vries 16 augustus 2019

De vakantie is bijna voorbij, nog even en de scholen beginnen weer. Als je nog naar school gaat wil je natuurlijk leuke agenda’s en toffe schriften. Of ben jij een ouder en wil je samen met je kind op jacht naar de leukste schoolspulletjes? Well, search no more! Wij hebben 5 toffe winkels in Arnhem gevonden om schoolspullen te halen. Inclusief tips;

Page 6/6
⟵ swipe swipe ⟶

VHK kantoorartikelen

Al jaren een begrip in Arnhem, de winkel met alles, maar dan ook echt alles wat je nodig hebt op school of op kantoor. Zoek je een pen die echt heel fijn schrijft? Dan moet je bij VHK zijn. Wij spraken een tijdje terug met de mensen achter en in de winkel, lees maar.


Meer over VHK kantoorartikelen ontdekken?

VHK kantoorartikelen winkelen

Gesloten09:30 - 17:30

Vale Poort 5,, Arnhem

Bekijk meer:winkelen

Hema

hema arnhem

De Hema is natuurlijk de place to be voor schoolspullen. Zij hebben altijd toffe aanbiedingen en een originele collectie aan schoolspullen. Tip: vooral voor agenda’s en leuke mappen is de Hema perfect!


Meer over Hema ontdekken?

Hema warenhuizen

Gesloten09:00 - 18:00

Rijnstraat 38, Arnhem

Bekijk meer:warenhuizen

Flying Tiger

Voor de meest grappige hebbedingetjes kun je terecht bij Tiger, maar ook voor schoolspullen. Tiger heeft namelijk de grappigste pennen, originele notitieblokken en toffe etuis.


Meer over Flying Tiger ontdekken?

Flying Tiger cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Koningstraat 70, Arnhem

Bekijk meer:cadeauwinkels

Action

De Action is natuurlijk super om goedkope schriften te halen, maar ook om bijvoorbeeld je agenda of schriften te pimpen. Zij hebben leuke stickers en accessoires waardoor jouw agenda er nooit saai uit zal zien.


Meer over Action ontdekken?

Action warenhuizen

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwstraat 8, Arnhem

Bekijk meer:warenhuizen

Bruna

Kaftpapier nodig? Bruna heeft het leukste kaftpapier en etiketten. Ook kun je hier agenda’s vinden van Happinez, Loesje en zelfs Martin Garrix. Tip: weet je niet wat je moet halen als je een jongen bent of zoon hebt? Zoek niet meer, want bij Bruna hebben ze ook veel leuke schoolspullen voor de stoere heren.


Meer over Bruna – Kronenburgpassage ontdekken?

Bruna – Kronenburgpassage boekhandels

Gesloten09:00 - 18:00

Kronenburgpassage 94, Arnhem

Bekijk meer:boekhandels

Ako

ako arnhem
fotocredit: ANP

Naast boekenwinkel en giftshop kun je bij de Ako ook schoolspullen halen. Etiketten en agenda’s zijn hier volop maar je kunt hier ook terecht voor vulpennen en hebbedingen. Ook handig, de Ako zit op het Centraal Station Arnhem. Makkelijk te bereiken dus!


Meer over AKO Arnhem ontdekken?

AKO Arnhem boekhandels

Geopend07:00 - 20:00

Stationsplein 155, Arnhem

Bekijk meer:boekhandels

 

Page 6/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.