2019 komt eraan! Hier koop je vuurwerk in Arnhem

Door Brechtje van Dam 10 december 2018

Je moet nog even wachten voor het de verkoop in gaat, maar het is bijna tijd voor een nieuw jaar en dus tijd voor: vuurwerk! Wij hebben vast een aantal goede adresjes op een rij gezet om je vuurwerk in Arnhem te halen. Wees voorzichtig, en vergeet niet vuurpijlen af te steken met de speciale standaard die je nu ook bij je vuurwerk krijgt. Laten we het vooral gezellig houden! 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Mantel

Al jaren staat fietsenzaak Mantel bekend als hét verkooppunt voor vuurwerk in Arnhem. Bij alle vestigingen van Mantel kun je overigens vuurwerk bestellen. Vooraf bestellen doe je hier.


Meer over Mantel ontdekken?

Mantel fietsenwinkels

Vandaag gesloten

De Overmaat 72, Arnhem

Bekijk meer:fietsenwinkels

Intratuin

Ook bij de Intratuin kun je terecht voor vuurwerk, net als ieder jaar. Het komt vaak voor dat je korting krijgt wanneer je vooraf vast je vuurwerk bestelt, dus houd de website van Intratuin goed in de gaten!


Meer over Intratuin Arnhem ontdekken?

Intratuin Arnhem tuincentra

Nu open12:00 - 17:00

Beverweerdlaan 1, Arnhem

Bekijk meer:tuincentra

OLB Sports

OLB wordt een paar dagen in december omgetoverd tot vuurwerkwinkel. Vanaf 28-12 kun je jouw vuurwerk afhalen maar vooraf bestellen kan hier alvast.


Meer over OLB Sports ontdekken?

OLB Sports sportwinkels

Vandaag gesloten

Steenstraat 112, Arnhem

Bekijk meer:sportwinkels

Brouwer

Glasservice Brouwer wordt in de decembermaand omgebouwd tot verkooppunt voor vuurwerk. Handig als je niet naar de binnenstad wil om vuurwerk op te halen, Brouwer zit namelijk op de Overmaat.


Meer over Glasservice Brouwer ontdekken?

Glasservice Brouwer dienstverlening

Vandaag gesloten

De Overmaat 8, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

Tip: haal je vuurwerk niet in Duitsland

Omdat Arnhem zo dicht bij de grens is kiezen veel Arnhemmers ervoor vuurwerk te kopen in Duitsland. Daar is het vuurwerk namelijk goedkoper en moet het aan minder strenge regels voldoen. Daarnaast knalt het ook harder. Maar let op: dat betekent dat veel van het vuurwerk dat je koopt in Duitsland niet altijd is toegestaan in Nederland. Als je het wel probeert mee te nemen naar Nederland riskeer je een boete van maximaal 1500 euro. Lees hier meer over de Nederlandse vuurwerkregels.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.