Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij deden de #tetrischallenge en dagen jou uit om ook mee te doen

Door Redactie indebuurt Arnhem 22 oktober 2019

Heb jij al gehoord van de #tetrischallenge? Deze uitdaging is oorspronkelijk bedoeld voor hulpverleners om bijvoorbeeld de gehele inhoud van een ambulance te laten zien, maar ondertussen doet de hele wereld mee. Het idee? Al je werkbenodigdheden op de grond leggen en er naast gaan liggen. Het eindresultaat moet overkomen als een screenshot van het bekende blokkenspelletje Tetris. Wij konden deze rage natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en deden mee.

De uitdaging begon toen politieagenten in Zürich al hun benodigdheden – van gereedschap tot dienstvoertuig – uitstalden op de grond en er zelf naast gingen liggen. Ondertussen doen ook Nederlandse hulpverleners (en Arnhemse!) mee en is de rage uitgegroeid tot een challenge waarbij iedereen hun werkbenodigdheden deelt. Zo krijg je een leuke en unieke kijk op iemands beroep.

Wij dagen jou uit

En zo kwam het dat wij op een regenachtige middag op de grond lagen van ons kantoor, een kantoor dat indebuurt Arnhem en indebuurt Ede delen. We besloten de #tetrischallenge samen te doen. Op de grond zie je alles liggen wat wij dagelijks nodig hebben. Van onze laptops tot een lipstick en ons dagelijkse portie fruit.

Wij zijn ook heel benieuwd naar jouw werkbenodigdheden en dagen je dus uit voor de Tetris Challenge. Mail je foto naar [email protected] of deel hem op Facebook. Van alle inzendingen maken we een lijstje.

Benieuwd hoe het achter de schermen er aan toeging? Check dit filmpje:

Lees ook:

Balen! Arnhemse Adidas Store sluit binnenkort

Helaas, we hebben wat minder goed nieuws voor de Adidas liefhebbers onder ons. De Adidas Original St...

Deze Arnhemse flitspaal deelt elke 41 minuten een boete uit

Arnhemse Milan flikt het: hij zit in de finale van de National Geographic fotowedstrijd

Binnenkijken bij Denise: ‘mijn interieur is stoer met een Engels tintje’

Meer over

Video

adv.