Sporten in Arnhem te duur? Niet meer, dankzij deze website!

Aangeboden door Decathlon 16 maart 2019

Wil je graag meer bewegen, maar weet je niet zo goed welke sport bij je past? Of wil je graag gaan hardlopen, fietsen of een andere sport maar vind je de lessen zo duur? Dan is dit je kans om goed én goedkoop te sporten in Arnhem. Sportwinkel Decathlon biedt je namelijk niet alleen de sportproducten, maar nu ook de sportactiviteiten. 

Sinds mei 2016 is Decathlon gevestigd in de Rijnhal. De visie van Decathlon is om sport toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk Arnhemmers. Het ruime aanbod van sportproducten zorgt ervoor dat in de regio Arnhem sport weer een stuk toegankelijker wordt. Nu weet het gros van de Arnhemse bevolking wel dat Decathlon een sportwinkel is, maar Decathlon Rijnhal doet meer dan dat!

SportenmetDecathlon

Naast sportproducten heeft een sporter ook sportactiviteiten nodig. Want met alleen spullen kom je niet zo ver! Tot op heden is er nog geen plek waar dit bij elkaar komt in onze regio. Daarom is SportenmetDecathlon gelanceerd. Hier vind je een groot aanbod aan lokale sport, toegankelijk voor iedereen. Je kunt er bovendien ook terecht voor adviezen over sport en gezonde voeding. 

Yoga, kickboksen en meer

Dit jaar is het platform op sportieve wijze gelanceerd. Met sportactiviteiten in de vorm van yogalessen, kickboksen & hardloopclinics! Deze sportactiviteiten zijn vanuit de Rijnhal georganiseerd. Daarnaast gaat Decathlon graag met enthousiaste (sport)organisaties uit deze regio een samenwerking aan om meer sportaanbod hierop te krijgen.

sportenmetdecathlon decathlon sporten in arnhem
fotocredit: Decathlon

Maart en april

Ook in deze periode is er een hoop te beleven via SportenmetDecathlon. Vanaf maart zal bijvoorbeeld iedere donderdagavond een gratis fysiotherapie inloopuur gehouden worden. Daarnaast kun je terecht bij de Decathlon Running academy; elke zaterdag vertrekt een groep enthousiaste lopers om 10.00 uur bij de Rijnhal. Op 2 april start bovendien de wielerdinsdag. Elke dinsdagavond gaat een groep wielrenners een goed uur fietsen met z’n allen.

Aanbod wordt groter

De komende periode komt er weer veel aanbod bij, in de winkel vindt u diverse flyers hangen met een activiteit en QR-code. Door het scannen van deze code, komt u bij de betreffende activiteit uit, waar u zich kunt inschrijven. Kijk op sportenmetdecathlon.nl voor meer info en alle details over sporten in Arnhem. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Decathlon. Meer over Decathlon ontdekken?

Decathlon sportwinkels

Nu gesloten10:00 - 21:00

Olympus 1, Arnhem

Bekijk meer:sportwinkels

adv.