Zo leer je net zo goed dansen als deze Arnhemmers bij Versteegh (VIDEO)

Aangeboden door Dansen bij Versteegh 1 december 2018

Van breakdance tot ballroom, van salsa tot streetdance: dansschool Versteegh heeft alle dansvormen in huis. Al vanaf anderhalf jaar oud kun je starten met dansles en als je wil blijf je doorgaan tot je niet meer kan. In januari begint er weer een nieuw seizoen en wij hebben vast een filmpje voor je om geïnspireerd te worden. 

Direct na de kerstvakantie, vanaf maandag 7 januari, beginnen er weer nieuwe cursussen op diverse locaties. Je kunt terecht aan de Velperweg bij dansschool Versteegh maar ook in Huis van Puck, Rozet, in de wijk Schuytgraaf en zelfs in Oosterbeek. Er zijn bij veel dansvormen verschillende lesmomenten om uit te kiezen, zodat er altijd wel een dag in de week is die jou uitkomt om lekker te bewegen!

Proeven van de dans

Weet jij niet precies wat voor dansles je wil volgen? Kom dan in de eerste lesweek vrijblijvend langs om iets te proberen! Bekijk hier het lesaanbod of schrijf je direct in.

Professionele docenten, passie voor het vak

Alle cursussen worden gegeven door dansprofessionals met een passie voor hun vak én plezier in jou leren dansen! Omdat we een groot team aan specialisten hebben vind je bovendien een enorm breed aanbod aan dansvormen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dansen bij Versteegh. Meer over Dansen bij Versteegh ontdekken?

Dansen bij Versteegh dansscholen

Nu open09:00 - 23:00

Velperweg 43A, Arnhem

Bekijk meer:dansscholen

adv.