Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Arnhem kun je nu de tango leren dansen

Aangeboden door Flor de Fango 17 augustus 2019

Heb jij de tango altijd al een prachtige dans gevonden en voel je stiekem het verlangen om het eens zelf te proberen? Maar stel je het steeds uit omdat je het eng vindt of geen tijd hebt? Voor de tango maak je tijd! Want nu kun je prachtig leren tangodansen van de beste internationale docenten, gewoon hier in Arnhem. 

Dans de tango bij Flor de Fango

De tango is een prachtige dans om te zien. De passie springt er vanaf en de dansers stralen. Jij gaat het ook leren… ooit! Houd op met uitstellen en leer nu de tango, want iedereen kan het leren. Dansschool Flor de Fango in Arnhem biedt tangolessen voor elk niveau. Van heel  gestileerd op de oude tangomuziek tot heel vrij en experimenteel op de muziek van nu. En van hoog niveau voor ervaren dansers tot beginnerslessen voor wie nieuw is.

flor de fango arnhem tango dansen

Dé dansschool van Arnhem

Flor de Fango is al 30 jaar de thuisbasis voor tangodansers in Arnhem. Het doel van de dansschool is de passie voor tango te ontwaken in iedereen die wil maar ook om met de tijd mee te gaan. Flor de Fango is niet alleen een dansschool maar ook een ontmoetingsplek, onder andere dankzij de regelmatig georganiseerde salons. Daar kunnen dansers elkaar ontmoeten om samen te dansen. Er zijn hier al vele vriendschappen ontstaan!

Proeflesje?

Dat kan! Vanaf 19 september starten er weer proeflessen. Dat is dus de perfecte kans voor jou om de dans te leren kennen! Houd de website van Flor de Fango in de gaten voor de laatste info over de proeflessen.

adv.