Hier in Arnhem kun je binnenkort allerlei nieuwe sporten uitproberen

Aangeboden door Decathlon 16 mei 2019

Ben jij het voetballen een beetje zat of heb je het wel gezien met dat hockeyveld? Tijd voor een nieuwe sportieve hobby! Binnenkort is het beste moment om jouw nieuwe sport uit te proberen want bij Decathlon start eind mei de Sport4daagse. Dit staat er allemaal op het programma voor die vier dagen vol sport bij Decathlon.

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met sporten en bewegen, organiseert Decathlon jaarlijks de Sport4daagse. Vier dagen lang kun je in en rond de winkel in de Rijnhal van alles beleven op het gebied van sport. Je kunt bijvoorbeeld komen skaten, klimmen, beachvolleyballen of suppen (staand op een board op het water, met een peddel in je handen).

4 dagen sporten in Arnhem

De aftrap is op woensdag 29 mei om 13.00 uur met de Urban Sportkaravaan. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem. Tot en met zaterdag 1 juni gaat het spektakel bij Decathlon door, elke dag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op 1 juni is er ook nog een knallende afsluiting met diverse sportclinics en een spetterende show. Kom dus naar Decahtlon van 29 mei t/m 1 juni en neem geheel gratis deel aan de Sport4daagse!

decathlon sporten arnhem sportvierdaagse
fotocredit: indebuurt Arnhem

Gratis sportclinics

Decathlon is veel meer dan alleen een winkel voor sportartikelen. Je kunt in de winkel laagdrempelig kennis maken met diverse sporten. Dat kan tijdens de Sport4daagse maar ook op andere momenten, bijvoorbeeld met de sportclinics Decathlon Running Academy, Start to Skate en Wielerdinsdag.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Decathlon. Meer over Decathlon ontdekken?

Decathlon sportwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Olympus 1, Arnhem

Bekijk meer:sportwinkels

Lees ook:

Decathlon Arnhem duurzaam zonnepanelen Rijnhale

Decathlon gaat voor duurzaamheid met zonnepanelen op de Rijnhal

Bij sportwinkel Decathlon hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom worden dit voorja...

Sporten in Arnhem te duur? Niet meer, dankzij deze website!

adv.