5x wat sportschool Chi-Mento in Arnhem anders maakt dan anderen

Aangeboden door Chi-Mento 14 april 2019

Kan jij ook nooit je draai vinden in reguliere sportscholen? Probeer dan een keer Chi-Mento. Daar kun je sporten, maar eigenlijk is Chi-Mento nog veel meer dan dat. Met een wetenschappelijke benadering van sport én voeding, plus een breed aanbod aan leuke trainingen onder toezicht, is dit een unieke gym in Arnhem. Dit is wat Chi-Mento onderscheidt van andere sportscholen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Alle training is supervised

chi-mento arnhem sportschool boutiquegym
fotocredit: Indebuurt Arnhem

Uiteraard kun je bij Chi-Mento – net als bij andere sportscholen – fitnessen. Toch gaat dat bij Chi-Mento net iets anders. Om het meeste uit jouw sportminuten te halen, vinden de trainers bij Chi-Mento het namelijk belangrijk dat jij de juiste oefeningen en de juiste techniek toepast om jouw doel te bereiken. Daarom krijg je een persoonlijk samengesteld trainingsschema en zijn er altijd ervaren trainers op de vloer aanwezig voor ‘supervised training’. Zij helpen jou om je oefeningen zo effectief mogelijk uit te voeren en zijn altijd in de buurt om je bij te staan.

Chi-Mento helpt met voeding

caroline chi-mento sportschool arnhem

Er zijn drie kernwaarden die belangrijk worden gevonden bij Chi-Mento: fitness, lifestyle en mindset. Want bij Chi-Mento geloven ze dat alle drie belangrijk zijn om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Je kunt er als lid van Chi-Mento daarom voor kiezen om een voedingsschema te laten opstellen door lifestylecoach Caroline. Zij heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring met voedingsadvies, en ze kan je dan ook helpen aan een schema afgestemd op jou! Of je nu een allergie hebt, niet zo graag lang in de keuken staat of het liefst onderweg eet; Caroline kan je helpen aan een eetplan op maat.

De sfeer is uniek

chi-mento sportschool arnhem
fotocredit: Chi-Mento

De leden van Chi-Mento zullen het beamen als je het ze vraagt: de vibe op de vloer bij Chi-Mento is écht uniek. De sportschool is namelijk kleinschalig, en er is intensief contact. Daarnaast is de sfeer toch lekker informeel en gaat iedereen gezellig en respectvol met elkaar om, wat je doel ook is en hoe vaak of hard je ook traint. Chi-Mento is bovendien een zeer vrouwvriendelijke sportschool; leden geven aan zich hartstikke op hun gemak te voelen.

Chi-Mento helpt je mindset veranderen

chi-mento sportschool arnhem

Mindset is zo’n beetje de basis van alles in je leven. Wanneer je een doel stelt in je leven is het belangrijk dat je daarvoor de juiste mindset hebt, zodat je het ook echt volhoudt. Bij Chi-Mento word je daarom geholpen om die juiste mindset te krijgen. Je kunt onder andere een masterclass volgen over hoe je jouw mindset aanpakt. Daarnaast is er bij Chi-Mento alle ruimte voor yoga en meditatie, omdat ontspannen en tot jezelf komen minstens zo belangrijk zijn als krachttraining!

Er zijn een hoop toffe groepslessen

chi-mento sportschool arnhem
fotocredit: Chi-Mento

Hoge intensiteit interval training (HIIT) verbetert je uithoudingsvermogen, verbandt vet en verhoogt spiermassa. Ideaal dus als je in korte tijd een mooi resultaat wil bereiken. Bij Chi-Mento volg je HITT-trainingen van 30 minuten. Je kunt trouwens ook een groepsles boksen volgen, om naast je fitness te werken aan je coördinatie en even heerlijk van je af te meppen. Meer zin in een pittige bootcamp of wil je hulp bij effectief hardlopen? Ook dat kan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chi-Mento. Meer over Chi-Mento ontdekken?

Chi-Mento sport en bewegen

Nu gesloten08:30 - 22:00

Nieuwstad 95, Arnhem

Bekijk meer:sport en bewegen

Lees ook:

chi-mento arnhem

Onno opende de eerste boutique gym van Arnhem: ‘niet alleen sporten, maar een verandering van levensstijl’

Je kunt je inschrijven bij een sportschool en op eigen houtje proberen fitter te worden, of je huurt...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.