Zo maak je een typisch Arnhemse surprise

Door Jolinda van Alfen 29 november 2018

Hoezee, Sint is in het land. Dat betekent behalve lekker schoentje zetten en pepernoten of gevuld speculaas eten ook dit: er moet weer creatief gedaan worden. De lootjes zijn getrokken en er ligt een schone taak voor jou of je kind klaar. Of je even een toffe surprise wilt maken inclusief gedicht. Geen inspiratie? Maak gewoon de blits met een typisch Arnhemse surprise, succes gegarandeerd!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een Vitesseshirt

Foto: ANP

Lootje getrokken van een voetbalfanaat? Maak een voetbalshirt in de kleuren van de club.

Nodig? Twee vellen karton, stuk stevig karton, gekleurd papier, schaar, nietmachine.

Hoe maak je ‘m’? Snij uit twee vellen papier de vorm van een voetbalshirt. Versier het shirt met de kleuren van de club. Verbind de twee helften met een bodem van karton. Stop het cadeautje tussen de twee helften en niet de mouwen aan elkaar. Print het logo van Vitesse en plak dat er ook op. Helemaal leuk is het om de naam van degene die het cadeautje krijgt ook op shirt staat.

Een coole trolleybus

trolleybussen arnhem

Voor iemand die trots is op zijn stad is er toch niks leukers dan een trolleybus krijgen?

Nodig? Papier, schaar, lijm en fantasie

Hoe maak je ‘m? Bekijk op internet goed hoe de Arnhemse trolleybussen eruit zien. Je kunt deze bouwplaat als basis gebruiken en er dan Arnhemse details aan toevoegen. Gebruik je fantasie en creativiteit!

Koektrommel met Arnhemse meisjes

Voor de lekkerbekken: maak een koektrommel met echte koekjes!

Nodig? Ronde doos, papier/verf en Arnhemse meisjes

Hoe maak je ‘m?  Knutsel eerst de doos in elkaar. In het filmpje laat knutselkoningin Jill zien hoe je dat doet. En daarna stop ‘m vol met de Arnhemse meisjes. Verstop je cadeautje daartussen en klaar. Oh ja je kunt de koekjes ook zelf bakken met dit recept. Succes!

Even lachen

Heel belangrijk tijdens de suprisestress is om vooral te blijven lachen en er de lol van in te zien.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.