Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Route sinterklaasintocht Arnhem 2019: hier spot je hem

Door Tian van der Snee 11 november 2019

Het duurde even maar nu kunnen we het toch delen: de route van de sinterklaasintocht in Arnhem is bekend! Net als altijd komt de Sint aan op de Rijnkade, ter hoogte van de John Frostbrug. Waar komt hij verder nog? De route van de sinterklaasintocht Arnhem: hier is de Sint allemaal te zien. 

Voor iedereen die de Sint en zijn Pieten graag wil groeten, is het goed om vast te weten waar de goedheiligman allemaal langs gaat op zijn eerste dag in Arnhem.

De Sint komt aan op de Kadestraat bij de John Frostbrug, om 13.00 uur. Vanaf hier gaat hij naar zijn eerste stop: De markt. Via de Koningstraat gaat de Sint vervolgens naar het Brouwersplein. Zijn vijfde stop zal zijn op de Jansplaats. Vanuit daar gaat hij naar de Korenmarkt met als eindpunt Rozet. Hij gaat dus dwars door de stad heen! Wil je hem graag zien? Ga dan op een van de benoemde stops staan, dan is ie niet te missen.

Route sinterklaasintocht Arnhem 2019: 

Foto: Google

Gezellige sinterklaasoptocht

De organisatie van de sinterklaasintocht in Arnhem 2019 vraagt wel nog even aandacht voor de veiligheid. Net als elk jaar zullen er paarden meelopen in de optocht. Deze kunnen natuurlijk wel tegen een beetje lawaai, want daar zijn ze op getraind. Toch bestaat er altijd een kans dat er onverhoopt iets onverwachts gebeurt, het blijven immers dieren. Houd hier rekening mee als je met je kinderen langs de route staat. Laat vooral ook de kinderen vooraan staan, het is immers een kinderfeest!

Route Sinterklaas kan wijzigen

Let op: de route is onder voorbehoud. Er kunnen altijd nog dingen gewijzigd worden zoals de lengte van de route. Dit kan onder andere te maken hebben met het weer. Mocht er iets wijzigen in de route dan lees je het uiteraard op indebuurt Arnhem.

Meer over de sinterklaasintocht Arnhem 2019

Natuurlijk wil je nog veel meer weten over Sinterklaas in Arnhem. Daarom houden wij je op de hoogte van al het Sintnieuws in onze stad. Lees hieronder meer over de komst van de Sint.

Sinterklaasintocht Arnhem 2019: lees hier het hele programma

De intocht is niet alleen leuk om te zien omdat we Sinterklaas weer kunnen verwelkomen in onze mooie...

Sinterklaasintocht 2019: lees hier wat wij er al over weten

Het is pas oktober, maar zet het alvast met grote letters in je agenda: 16 november komt de stoomboo...

adv.