Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb jij al kaartjes voor hét NYE feest van Arnhem?

Aangeboden door STAN&CO 19 november 2019

Ja, we zijn er weer vroeg bij. Met het plannen van New Years Eve kun je immers niet vroeg genoeg beginnen. Oudejaarsavond (of nieuwjaarsnacht) is dé nacht bij uitstek waarin iedereen spontaan last heeft van FOMO. Wil jij het fijnste feestje van Arnhem niet aan je voorbij laten gaan? Lees verder of bestel direct de voordelige early bird tickets!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Lekker eten, lekker lachen, lekker dansen

Dit feestje heeft alles! Oudejaarsavond gaat bij Stan&Co vroeg van start. De avond begint om 18.00 uur met een walking dinner, oesters van de Zilte Zeemeermin, bubbels en live muziek. Van 20.00 tot 22.00 uur kun je bevallen van je food baby. Daarna kun je direct weer calorieën verbranden, want bij de stand-up comedy act train je de buikspieren van het lachen. Vanaf 22.00 uur is het feest aan! Bubbelen met champagne van Louis Roederer óf iets exotisch bestellen aan de cocktailbar en los gaan op sets van de STAN-DJ’s.

Proosten op oudjaarsavond
Foto: Unsplash

Ik wil hierbij zijn!

Programma

Dus, nog even alles een rijtje. Van 18.00 uur tot 20.00 uur vieren we oudejaarsavond met een walking dinner en live muziek. Van 20.00 uur tot 22.00 uur gaan we lachend het jaar uit dankzij de STANd-up comedy met: MC WestSaid, Paul London, Martijn Oosterhuis, Riza Tisserand, Jasper Nieuwenhuis en Wilko Terwijn. Van 22.00 uur tot 03.00 uur dansen we het nieuwe jaar in op fijne dj sets met champagne en Gin Tonic. Als dat geen knallend programma voor jouw oudejaarsavond is? Mis het niet!

Oudejaarsavond Stan&NYE
Foto: Stan&Co

Tickets en prijzen

Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via deze pagina. Je kunt kiezen uit twee verschillende tickets.

Ticket 1

Toegang voor een exclusief avondvullend programma met; een walking dinner, STANd-up comedy, de feestavond met STAN-DJ’s én gratis bubbels om twaalf uur en FREE BITES. Deze exclusieve avond gaat van start om 18:00 uur en gaat door tot 03:00 uur.

Regular bird vanaf € 59,50

Ticket 2

Toegang voor de feestavond met sets van de STAN-DJ’s en om twaalf uur FREE BUBBELS & BITES! De feestavond begint vanaf 22:00 uur en gaat natuurlijk ook door tot 03:00 uur.

Regular bird vanaf  € 19,50

De early birds zijn al uitverkocht en de regular birds gaan ook hard, dus wees er snel bij!


Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.