Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Waylon komt naar Arnhem en er zijn nog kaarten te koop

Aangeboden door STAN&CO 12 september 2019

Leuk nieuwtje: de zanger Waylon komt naar Arnhem voor een uniek optreden op zaterdag 21 september. Nog leuker nieuws, er zijn nog kaarten beschikbaar!

Waylon komt naar onze stad om op te treden tijdens het evenement Airborne in the City, op 21 september. Heel Arnhem staat dan stil bij het 75ste herdenking van de Slag om Arnhem. Op de historische locatie van het Gele Rijders plein en het Willemsplein is een dag- en avondvullend programma om stil te staan bij wat er in Arnhem gebeurde tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Waylon viert de vrijheid

Airborne in the City is niet alleen bedacht om stil te staan bij de Slag om Arnhem, maar ook om de vrijheid te vieren. Hoofdartiest van het avondprogramma van 21.00 tot 00.00 uur is niemand minder dan Waylon. Heb je hem altijd al eens live zien optreden? Dan scoor je nu snel je kaarten via deze website. Naast het optreden van Waylon kun je ook genieten van Wilson’s Army Show, Patrick Verheij, Bowe en Mensen zeggen dingen.

Duik in de geschiedenis

Airborne in the City vindt plaats op een locatie met een bijzondere geschiedenis. In de Slag om Arnhem wilden de geallieerden de Duitse SS-troepen in de Willemskazerne op het Willemsplein in Arnhem uitschakelen door het gebouw op zondag 17 september te bombarderen. De kazerne ging in vlammen op, evenals het in de directe omgeving ‘Royal’. In het dagprogramma van 16.00 tot 20.00 beleef je dit verhaal.

Airborne in the City is een samenwerking tussen STAN&CO, Royal, Stichting De Luie Hond, Foursee, Popocatepetl, Gemeente Arnhem en Rabobank.


Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.