Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mark werkt bij Hoppenbrouwers in Arnhem: ‘Het opzetten van een team is een échte uitdaging!’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Arnhem 5 juli 2020

Mark van Logchem werkt sinds januari 2020 met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. Maar niet lang meer: hij is al een tijdje bezig met het opstarten van een nieuw team én een nieuwe, virtuele vestiging: Hoppenbrouwers Arnhem!

Mark staat aan de wieg van de opstart van een nieuwe vestiging in Arnhem. Hij is bezig met het opbouwen van een eigen team, dat in deze regio aan de slag gaat. Het team in Arnhem gaat zich focussen op de ziekenhuizen en complexe utiliteit: werkzaamheden die vallen onder werktuigbouwkundige en elektrotechniek. “We willen lokaal betrokken zijn en kort op de bal zitten. Met de virtuele vestiging bedienen we al klanten binnen deze regio. Medewerkers kunnen ook worden ingezet op regionale projecten. Over twee tot drie jaar verwacht ik dat Arnhem uitgegroeid is tot een volledige, opzichzelfstaande vestiging, bestaande uit zo’n vijfentwintig medewerkers”, aldus Mark.

Het verhaal gaat verder onder de foto>

Rijnstate Arhnem – Hoppenbrouwers

Ambities en dromen worden waargemaakt

Dit jaar werd Hoppenbrouwers Techniek voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. Of je nou de ambitie hebt om door te groeien of om een heel andere functie te ontdekken, Hoppenbrouwers stimuleert je dromen. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Zo ook bij Mark, die eind 2019 op gesprek kwam in Udenhout voor de functie van projectleider. “Dit plan kwam ter sprake tijdens mijn sollicitatie. Deze ideeën lagen al op tafel, maar Hoppenbrouwers zocht nog iemand om het idee uit te voeren, iemand die de kar kon trekken. Zo had ik ineens twee grote nieuwe uitdagingen in de wacht gesleept: mijzelf ontwikkelen als projectleider én het opzetten van een team in Arnhem’’, vertelt Mark enthousiast. 

Vakmanschap en verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en dertien vestigingen blijft Hoppenbrouwers flink groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden en vakmanschap staat hier voorop. Er zijn maar weinig medewerkers van Hoppenbrouwers die in de buurt van Arnhem wonen. Daarom moet Mark een eigen team samenstellen.

De eerste gesprekken hebben plaatsgevonden: “We hebben al enkele geschikte medewerkers gevonden, dus het begin van ons nieuwe team staat!” Op korte termijn zou Mark graag nog een uitvoerder en een leidinggevende eerste monteur aan zijn team toe wil voegen. Maar ook voor de andere functies die nog open staan hoopt hij invulling te vinden. Nieuwsgierig? Bekijk hier de vacatures.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Arnhem. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Arnhem ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

adv.