Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Een van deze woningen kan binnenkort de jouwe zijn

Aangeboden door De Tuin van Elden 7 december 2019

De Tuin van Elden is in bloei. Eerder informeerden wij al over de appartementen op deze prachtige locatie. Deze groene wijk dichtbij het centrum van Arnhem breidt uit. Met zes prachtige rijwoningen en één royale vrijstaande gezinswoning.

De Tuin van Elden breidt uit met zes rijwoningen en één royale vrijstaande gezinswoning. De afgelopen jaren is het dorpse wijkje uitgegroeid tot een levendige en vooral heel groene en gezellige wijk. Er wordt al volop geleefd op deze plek en er hangt een ontspannen dorpse sfeer.

Klaar voor de toekomst?

De woningen zijn helemaal future proof. Ze worden volledig gasloos gebouwd en standaard opgeleverd met acht zonnepanelen. Klaar voor een duurzame en energiezuinige toekomst. Dit wijkje oogt dorps en toch voelt het stads aan met de smalle straatjes, kleine tuintjes en groene haagjes. Een plek waar jij en je (toekomstige) kinderen de tijd van je leven kunnen hebben.

In totaal zijn er zes gezinswoningen beschikbaar; één vrijstaande woning, twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. De architect heeft zijn best gedaan om de woningen zo te maken dat ze op elkaar lijken en toch allemaal nét iets verschillen. De ene woning heeft een raam in de zijgevel en de woning ernaast heeft weer een compleet andere gevel. De woningen zijn erg mooi vanwege de donkere gevelstenen, contrasterende kozijnen en de opvallende mansardekap. Voor welke woning je ook valt; ze zijn allemaal even groot, comfortabel en duurzaam.

Foto: de Tuin van Elden
foto de Tuin van Elden

De vrijstaande woning is een prachtige ruime woning met veel ramen. Een hoge puntige kap, opvallende gevelstenen en strakke witte kozijnen. Van binnen beschikt deze woning over een royale living, vier slaapkamers op de eerste verdieping en op zolder volop mogelijkheden voor een extra kamer. Daarnaast heeft de woning een aangebouwde garage.

De inschrijving gaat bijna van start!

Op donderdag 19 december gaan deze woningen in de verkoop. Zie jij jezelf al genieten in één van deze woningen? Dan kun je jezelf aanmelden als belangstellende of contact opnemen met Willemsen Makelaars Inschrijven voor deze woning kan vanaf donderdag 19 december om 18.00 uur t/m zondag 29 december 23.59 uur. De vraagprijs van de rij- en hoekwoningen begint vanaf € 289.000 en de prijs van de vrijstaande woning begint vanaf € 667.500 v.o.n. Nieuwsgierig of de Tuin van Elden nog meer te bieden heeft? Bekijk het volledige aanbod.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Tuin van Elden. Meer over De Tuin van Elden ontdekken?

De Tuin van Elden dienstverlening

Klapstraat 24b, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.