Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x waarom dit volgens Arnhemmers het favoriete bezorgrestaurant is

Aangeboden door Bliksem vers 1 juli 2020

Als we ergens van geprofiteerd hebben in de afgelopen maanden, dan waren het bezorgrestaurants. Maar welke bezorgrestaurants waren nu écht de moeite waard en waarom? Arnhemmers, Kim, Robbie en Nouri zijn groot fan van Bliksem Vers. Wij voelden hen aan de tand over wat deze zaak zo fijn maakt.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Nouri Ben Ahmed: ‘Het is fijn dat ze variëren in de groenten die je erbij krijgt’

Nouri Ben Ahmed is een trotse vader. “Ik heb een prachtige dochter van zes jaar oud, daarnaast heb ik een eigen sportschool, Man-up.”

“Ik bestel het vaakst de avondmaaltijd bij Bliksem Vers. Mijn absolute voorkeur gaat uit naar de zalm met zoete aardappel puree. Echt een power maaltijd. Het is fijn dat ze variëren in de groenten die je erbij krijgt. Regelmatig kom ik groenten tegen die ik niet ken, terwijl ik best gevarieerd eet.” Hij heeft een tijd volledig vegetarisch gegeten. “Dan koos ik voor de linzenburger of couscous met feta. Super alternatieven als je besluit om een keertje niet voor vlees te gaan”, tipt Nouri.

Als zelfstandig ondernemer is Nouri maar weinig thuis. “Daardoor heb lang niet altijd de tijd om een warme maaltijd te koken. Gelukkig kan ik op deze momenten een gezonde maaltijd bestellen. En fijn: het wordt thuis of op kantoor bezorgd. De service van dit bezorgrestaurant is top en het eten heeft me nog nooit teleurgesteld.”

 

Kim Timmermans: ‘Ik ben verzot op de pulled chicken met Tzatziki’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Timmermans (@healthyymom) op

De 34-jarige Kim uit Arnhem is sinds twee jaar actief bezig met een gezondere levensstijl. “Hierdoor ben ik inmiddels twintig kilo kwijtgeraakt.” Ze gebruikt Instagram als inspiratiebron voor gezonde gerechtjes. “Gezonde en smakelijke recepten van anderen inspireren mij om andere dingen te proberen. Het weerhoudt mij ook van ongezondere keuze’s. Ik ontdekte Bliksem Vers ook via Instagram.”

Meestal bestelt ze ’s avonds: “Na een drukke dag heb je soms echt geen puf meer om te koken, de meeste opties van afhaalrestaurants zijn niet echt bevorderlijk voor je lijn. Dan biedt Bliksem Vers écht een uitkomst! Omdat je op een gemakkelijke manier toch een heerlijke, gezonde én verse maaltijd op tafel hebt. Een echte life saver dus? “Wel als je gezond wil eten, maar geen zin of tijd hebt om zelf iets gezonds en vooral lekkers te maken.”

“De kapsalon pulled chicken vind ik erg lekker, dat is stiekem toch wel één van mijn favorieten”, zegt Kim. “Het is niet direct de meest gezonde optie, dat weet ik, maar ik ben echt verzot op pulled chicken. De combinatie die Bliksem Vers aanbiedt, met Tsaziki, is echt heerlijk!”

Robbie Jansen: ‘Gezonde gerechten met liefde gemaakt, dat proef je’

Je kent Robbie Jansen misschien van Social Media op 1. Deze bevlogen Arnhemse ondernemer is 37 jaar oud, gek op sport én gezond eten.”Ik bestel meestal een diner bij Bliksem Vers, omdat ik zeker weet dat ik een gezond en goed gerecht voorgeschoteld krijg. Het is erg handig voor een ondernemer zoals ik. De kapsalon pulled chicken met extra kip is echt fantastisch! Met liefde gemaakt, dat proef je”, vertelt Robbie enthousiast.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bliksem vers. Meer over Bliksem vers ontdekken?

Bliksem vers restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 20:00

Vlamoven 34, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.