Voor de zomer bikiniproof zonder zware inspanning of dieet? Dat kan!

Aangeboden door Easyslim.nu Arnhem 10 april 2018

De zomer komt er aan. Heerlijk, maar dat betekent ook dat de zwembroek en bikini weer uit de kast komen. Is jouw lichaam daar al klaar voor? Met de geavanceerde apparatuur van Easyslim.nu verlies je snel en zonder inspanning plaatselijk vet en krijg je een strakkere huid. Of het echt werkt? Wij vroegen het mensen die het probeerden.

Exit crashdieet

Reinier en Ilona Venema openden in 2016 een Easyslim.nu in Arnhem. Reinier: “In diëten geloof ik niet, want elk lichaam went aan een dieet. Je gaat steeds minder eten om gewicht te verliezen, dat houd je niet vol. De slimme apparatuur waar wij mee werken is ondersteunend bij een normaal voedingspatroon. Via ultrasound en elektrostimulatie worden vetcellen als het ware druppelsgewijs leeggetrild. Het bouwt spiermassa op en het verstrakt je huid.”

“NIET ALLEEN BEN IK GEWICHT VERLOREN, IK VOEL OOK WEER DAT IK BUIKSPIEREN HEB!”

Gegarandeerd resultaat

“Je komt bij ons veertig minuten op de behandelbank liggen,” legt Reinier uit. Ja, je leest het goed: liggen. “Je hoeft zelf helemaal niets te doen, de apparatuur doet het werk. Sporten zonder inspanning dus. Je hebt gegarandeerd resultaat. Ben je toch minder dan vier centimeter aan omvang kwijt tijdens de proefbehandeling? Dan krijg je je geld terug. Maar dat heb met in 2,5 jaar ervaring nog niet meegemaakt.”

De methode van Easyslim.nu is geschikt voor iedereen die (plaatselijk) wil afvallen, minder cellulite wilt of moeite heeft met sporten (zoals mensen met fibromyalgie, reuma, artrose of een hernia).

Welkom terug, buikspieren

Mevrouw de Vries wilde afvallen en had last van loshangend vel en slappe spieren. Bij Easyslim.nu vond ze een oplossing voor alle drie problemen. “Mijn doel is bereikt, er is 20 kilo af! Ik voel me fitter en gezonder dan ooit,” vertelt ze. Dan, lachend: “Het is echt ‘hard werken’, liggend op een bank, met pads die het werk voor je doen! Heerlijk gewoon. Niet alleen ben ik gewicht verloren, ik voel ook weer dat ik buikspieren heb!”

easyslim.nu arnhem

Ieder zijn eigen tempo

Dominic en Eline gingen de uitdaging samen aan. Eline: “Bij mijn vriend, die best lang had ‘gespaard’ voor een mooie bierbuik, zag je in de eerste weken al heel snel resultaat. Bij mij ging het ietsje langzamer, maar dat had Reinier mij gezegd; mannen hebben een snellere stofwisseling, dus dat gaat nóg sneller. Ik bleef gezond eten en hardlopen en na tien behandelingen begon ik het heel erg te zien. De buik werd een buikje en veel strakker. Ook voel ik mijn buikspieren weer. We zijn beiden heel erg blij met het resultaat en blijven komen!”

“IK WERD HIER FIJN EN PRETTIG ONTVANGEN”

Probleemzones aanpakken

Nathalie baalde dat ze na de winter niet meer in haar favoriete spijkerbroek paste. Tijd om daar verandering in te brengen, dacht ze, en kwam via een vriendin bij Easyslim terecht: “Ik werd hier fijn en prettig ontvangen, dat gaf mij meteen een goed gevoel. En geloof het of niet, maar na de eerste behandeling was ik al veertien centimeter kwijt! Het mooie van Easyslim.nu is dat het specifiek op de probleemzones werkt en dat je juist op die plekken slanker en strakker wordt. Je gaat liggen op de behandeltafel en terwijl je lekker een tijdschrift leest doen de pads hun werk. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar na vijf keer paste ik mijn favoriete broek weer. Ik ga nog even door met Easyslim.nu, want de bikinitijd komt eraan, maar één ding is zeker; die bikinitijd ga ik vol vertrouwen tegemoet!”

Easyslim.nu Arnhem beauty en wellness

Vandaag gesloten

Bruningweg 23, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.