Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantie vieren in je eigen land doe je zo: 4 x tips!

Aangeboden door Decathlon 22 mei 2020

Door het coronavirus zit een tripje naar Madrid of een vakantie aan het Gardameer er even niet in. Veel Nederlanders hebben hun vakantie noodgedwongen geannuleerd. Dat wordt vakantie vieren in eigen land. “Gelukkig kun je er ook thuis een ontzettend leuke zomer van maken!”, zegt Alicia van Decathlon. Ze geeft vier tips!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tip 1: kamperen op de camping of thuis

Met mooi weer op de camping is het echt geen straf om op vakantie te zijn in je eigen land. Foto: Petra Mulder

Goed nieuws! Als het coronavirus onder controle blijft, gaat vanaf 1 juli het gemeenschappelijk sanitair op campings en vakantieparken weer open. Wat dus betekent dat er vanaf die datum weer in Nederland gekampeerd kan worden. Zoek jij een nieuwe tent? Bij Decathlon heb je veel keuze: “Op het tentenplein voor de winkel kun je alle tenten goed bekijken. Bijvoorbeeld de opblaasbare fresh&black familietenten voor 4 tot 8 personen. Binnen vind je alle kampeermeubels en accessoires die je nodig hebt voor een topvakantie.”

“Kun je niet wachten tot 1 juli? Vier dan gewoon vakantie in je woonkamer of achtertuin! Zet je 2-seconds tent op, hang een hangmat en wat verlichting op, en waan je in vakantiesferen!”

Tip 2: zoek verkoeling in én op het water

Je zomervakantie doorbrengen op het water is altijd een goed idee! Foto: Irshenell Sprott

Arnhem is rijk aan verschillende plassen en meren. Ideaal voor open water zwemmen (OWZ), kajakken of suppen. Het natuurwater is momenteel nog erg koud, maar gelukkig verkoopt Decathlon voor het OWZ verschillende wetsuits. “Het nieuwste wetsuit is van rekbaar neopreen gemaakt, waardoor je er goed in kunt bewegen en het eenvoudig aan- en uit te trekken is (wat het minder kwetsbaar maakt). Naast een goed pak is zichtbaarheid ook van groot belang. Om deze reden beschikt Nabaiji, het passiemerk van Decathlon, over twee oranje zwemboeien: OWS 100 en OWS 500.”

Wil je het water niet in? Geen probleem! Je kunt er namelijk ook voor kiezen om met een kajak of SUP (Stand Up Paddle) het water op te gaan. Maar welke kajak of SUP past het beste bij jou? Kom naar Decathlon Rijnhal, het team staat iedere dag voor je klaar om je van advies te voorzien.

Tip 3: ga erop uit om te vissen

Ga voor de grootste vangst, in de vakantie heb je er alle tijd voor. Foto: Mischa Blaauw

Komen de muren op je af en ben je helemaal klaar met binnen zitten? Of ben je gewoon even toe aan wat frisse lucht? Dan is vissen misschien iets voor jou. Vissen is een heerlijk ontspannende sport: terwijl je van de zon en natuur geniet, gooi je je hengel uit en wacht je tot je beet hebt!

“Wij beschikken over een breed assortiment hengelsport-producten. Van haakjes tot visnetten én van visstoelen tot dobbers”, tipt Decathlon. Wist je dat de vestiging in Arnhem ook vispassen en levend aas zoals; maden, dauwwormen en dendrobena’s verkoopt?

Tip 4: een balletje slaan

Wie daag jij uit voor een wedstrijd? Foto: Decathlon

 

Naast ontspanning zoek je natuurlijk ook een klein beetje competitie en beweging in je vakantie. “Maak je partner in met een potje voetbal of ga volleyballen aan het strand met je familie. Neem voor wat inspiratie een kijkje bij de sporten: tafeltennis, beachvolleybal of badminton.

Nog meer Decathlon voor jou!

Deze zomer kunnen je nog langer genieten van Decathlon Rijnhal, want van 15 juni t/m 23 augustus worden de openingstijden verruimd. In deze periode zijn ze doordeweeks geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 19.00 uur.

Decathlon Rijnhal heeft haar openingstijden aangepast om zo de drukte in de winkel beter te kunnen verdelen. Zo krijgt iedereen, ondanks de maximum hoeveelheid klanten die tegelijkertijd naar binnen mogen, toch de mogelijkheid om snel en veilig te kunnen winkelen.

Nieuwsgierig naar de weersverwachting voor deze zomer? Check het artikel hieronder;

Vakantie in Tuinboektoe? Dit is de weersverwachting van deze zomer in Arnhem

Het ziet ernaar uit dat veel Arnhemmers dit jaar op vakantie gaan naar het exotische Tuinesië of het...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Decathlon. Meer over Decathlon ontdekken?

Decathlon sportwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Olympus 1, Arnhem

Bekijk meer:sportwinkels
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.