Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Spannend! Van der Valk Hotel Arnhem krijgt een make-over

Aangeboden door Van der Valk Hotel Arnhem 11 januari 2020

Van der Valk, wie kent het niet? De grote toekan is bíjna net zo’n vertrouwd beeld in Nederland als de koeien in de wei. Zo ook het interieur, maar daar komt verandering in. Er wordt druk geklust in het restaurant van Van der Valk Hotel Arnhem

Een échte Valk draagt zijn stokje over

Het begon in de jaren tachtig onder de naam ‘West End’. Gera en Peter Van der Valk hadden zo’n succes, ze moesten er een stukje bij aanbouwen. Dat ‘stukje’ liep een klein beetje uit de hand. Dat is zacht uitgedrukt met honderd hotelkamers, tien vergaderzalen, een restaurant, een bar én een fitness- wellness ruimte. Daarna veranderde de naam ‘West End’ naar ‘Hotel Arnhem’. Het stokje werd overgedragen van kinderen op kinderen met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Sinds 2018 zijn Bart van der Valk, zijn zus Lotte en haar partner partner Wouter ’t Hooft aan zet om ervoor te zorgen dat Van der Valk Arnhem helemaal hip and happening blijft.

En daar hoort (natuurlijk) weer een verbouwing bij!

Kei hip and happening

Niets blijft hetzelfde, de indeling én het interieur krijgen een metamorfose. De bouwtekeningen hieronder geven een ‘sneak peek’ van het nieuwe restaurant. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle updates rondom de verbouwing? Volg deze pagina.

Fotocredits: Hans Kuijten
Fotocredits: Hans Kuijten
Fotocredits: Hans Kuijten

Tijdens het klussen is Van der Valk natuurlijk gewoon geopend. Voor die gebruikelijke kop koffie, lunch, borrel of lekkere maaltijd kun je terecht in Bar Brasserie ‘West End’.

Wist je dat?

Van der Valk ook populair is op tv? De hotelketen deed in 2011 mee aan het hilarische programma De Klusjesmannen. In 2017 kwamen ze met een eigen serie genaamd Jonge Valken. Hierin zie je hoe het er in een hotel aan toegaat achter de schermen, je kunt de serie hier terugkijken.


Meer over Van der Valk Hotel Arnhem ontdekken?

Van der Valk Hotel Arnhem restaurants en horeca

Geopend07:00 - 23:00

Amsterdamseweg 505, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

adv.