Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say cheese: deze beroemde Arnhemse taart wordt nu ook thuisbezorgd

Aangeboden door Dudok 9 juli 2020

Je verjaardag, trouwjubileum of examenfeestje ziet er misschien wat anders uit dan normaal, dat betekent niet dat het niet gevierd mag worden. Zo dacht Dudok er in ieder geval over en daarom schieten ze te hulp.

Heb jij de taarten van Dudok al eens geproefd? Zo niet, vanaf nu bestaat er geen excuus meer om het niet te proberen. Ze leveren versgebakken taarten uit eigen bakkerij direct aan huis of op kantoor. Dus heb je binnenkort iets te vieren? Vier het met taart! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, als snack tijdens het thuiswerken of even lekker voor bij de koffie, er is altijd wel een excuus voor taart 😉 

Hmmm, de appeltaart van Dudok is ook onze favoriet. Foto: Dudok Arnhem

Pure ambacht, dat proef je!

Elke ochtend worden de taarten op ambachtelijke wijze gebakken door de patissiers in Dudok’s eigen bakkerij. Bereid met enkel natuurlijke ingrediënten, daarom zijn ze ook zo lekker! Het meest bekend is de appeltaart. Deze taart is al 30 jaar een begrip binnen de regio Rotterdam, maar ook in Arnhem wint deze klassieker populariteit.

Haal het geheime recept in huis

De appeltaart wordt gebakken volgens een geheim recept. Even leek het erop dat er een einde kwam aan de mythe, aangezien Dudok Patisserie eind april de Appeltaart – Do it yourself box lanceerde. Maar helaas, er werd geen geheime recept onthuld: het deeg uit dit pakket is alvast klaargemaakt door de bakkers. Met de overige ingrediënten uit het pakket mag jij aan de haal! Zin om aan de slag te gaan en deze klassieker in je eigen keuken te gaan maken? Dat kan, want ook de DIY box wordt vanaf 8 juli bezorgd op ieder gewenst adres in Arnhem. Leuk om te doen in het weekend! 

Links Robert Wittenberg van Dudok en rechts Diederick van de Groene Rijders. Foto: Rens Plaschek

De Groene Rijders

Voel je niet schuldig tegenover het milieu omdat jij vanuit huis of kantoor bestelt, want bezorging is volledig CO2 neutraal. De Groene Rijders komen bij je langs met hun elektrische bakfiets. En het mooie is: de bezorging kost je tot 1 september je he-le-maal niets! Voor Oosterbeek en Velp geldt een kleine toeslag van €2,50.

Bestellingen voor kleine taarten (ongesneden en goed voor 6 tot 8 punten) of grote taarten (voorgesneden in 12 punten) kunnen online worden geplaatst via www.dudokpatisserie.nl

Voel jij je bij voorbaat al schuldig over die calorieën en wandel je liever een stukje voor dat lekkers? Je kunt de taart natuurlijk ook zelf ophalen in de brasserie aan de Koningstraat.

Lees ook:

Insidertip: op deze nieuwe menukaart vind je de leukste binnenlandse vakantietips!

Heb jij het ook zo gemist om je dag te beginnen met een uitgebreid ontbijt en een krant? Bij Dudok A...
dudok mannen met baarden

Mannen met baarden zijn hot en hier kun je er de hele dag van genieten

Ruig, stoer, warm: mannen met baarden hebben een uniek voorkomen dat andere mannen simpelweg niet ku...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dudok. Meer over Dudok ontdekken?

Dudok restaurants en horeca

Geopend09:00 - 22:00

Koningstraat 40, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.