Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op wintersport met Decathlon: dit zijn de trends van deze winter!

Aangeboden door Decathlon 8 november 2019

Ben jij al klaar voor de wintersport? Misschien past je skibroek niet meer of wil je dit jaar geen ski’s of snowboard huren maar kopen. Dan hebben wij goed nieuws voor je, Decathlon helpt jou op weg naar de wintersport. Voorzien van de laatste trends, zonder meteen helemaal blut te zijn. 

Eerst ski’s testen

Klanten krijgen bij Decathlon de mogelijkheid ski’s en snowboards van het eigen merk Wed’ze te testen. Je kunt ze lenen voor maximaal 3 dagen. Denk aan een dagje Bottrop of een gezellig weekendje naar Winterberg. Decathlon heeft voor elk niveau wat wils, zowel beginners als ervaren wintersporters en de échte experts kunnen passende ski’s en snowboards testen. Bel vooraf met een van de medewerkers, dan kunnen zij de ski’s en/of het snowboard reserveren.

Verschillende merken

Het assortiment van Decathlon is uitgebreid. Ze bieden verschillende skischoenen van het eigen merk Wed’ze, maar ook het merk Salomon, Atomic en Head is te koop. Dit jaar is er nog een bijzonder pareltje in de aanbieding namelijk de skischoen Heat 580 van Wed’ze. Deze is uitgerust met een heuse verwarming, zo kunnen zelfs de grootste koukleumen comfortabel skiën! De medewerkers van Decathlon kunnen helpen bij het vinden van de perfecte skischoen zodat jij helemaal klaar bent voor het winterseizoen.

Een skibril voor elke weertype

Ga jij deze winter op wintersport maar wordt het weer wisselvallig of heb je nog geen idee hoe het weer wordt. Dan heeft Decathlon de oplossing voor jou. Namelijk de skibril G500 een skibril met een fotochromatische lens. Deze lens kleurt afhankelijk van de weersomstandigheden van geel naar bruin, ideaal voor elk soort weer.

Onderhoud van ski’s

Dit jaar staat de werkplaats weer klaar om ski’s in te nemen en te laten waxen en slijpen bij partner Kienhuis. Ook kan de werkplaats versleten schaatsen slijpen.

Altijd comfortabel

Om alle weersomstandigheden goed aan te kunnen heeft Decathlon een heel assortiment aan kleding bestaande uit 3 lagen. Als eerste laag thermokleding, wat zorgt voor een goede transpiratie. De tweede laag bestaat uit fleece of dons om de warmte binnen te houden. En de derde laag bestaat uit een waterdichte of waterafstotende jas om te voorkomen dat je nat wordt. Je moet van goede huize komen om het dan nog koud te krijgen.

Zin in de wintersport

Heb jij nou ook zo’n zin gekregen in de winter, breng dan snel een bezoekje aan de Decathlon in Arnhem. Wil je eerst nog meer zien van de wintercollectie, bekijk deze dan online.


Meer over Decathlon ontdekken?

Decathlon sportwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Olympus 1, Arnhem

Bekijk meer:sportwinkels

adv.