Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ondernemers opgelet: dit ruime pand aan Akker 71 kan van jou zijn!

Aangeboden door Stichting Volkshuisvesting 7 maart 2020

Ben jij op zoek naar een werkplek in Arnhem? In Malburgen staat Akker 71. Een prachtige locatie voor maatschappelijke ondernemers en voorzien van een top restaurant! Benieuwd hoe Akker 71 er van binnen uitziet? Lees verder en ontdek het zelf.

Het belang van het juiste bedrijfspand moet je niet onderschatten. De ligging, parkeergelegenheid, uitstraling en de omliggende wijk zijn slechts een paar belangrijke punten om rekening mee te houden. Volkshuisvesting helpt Arnhem al sinds 1908 aan woningen en bedrijfspanden op fijne locaties. Akker 71 is één van die pareltjes.

Niets meer aan doen

Het gebouw bestaat in totaal uit tien verdiepingen. Er zijn op dit moment meerdere ruimtes beschikbaar om te huren. De grootste ruimte is er een van ongeveer 270 vierkante meter. Voorheen werd dit gebruikt als sportruimte en daardoor is deze ruimte van veel gemakken voorzien; douches, een behandelkamer en een spiegelwand. Dé perfecte ruimte voor een kleine sportschool of fysiopraktijk. Mocht je het willen dan kun je er direct in. De ruimte verkeert in een nette staat en er hoeft niets aan te gebeuren. Wil jij een andere maatschappelijke rol vervullen met jouw organisatie? Dan is het ook mogelijk om deze sportruimte te verbouwen. Het is ook een optie om de ruimte te combineren samen met een andere organisatie. Daarnaast zijn er nog vijf andere kantoorruimtes beschikbaar aan Akker 71. Deze hebben een oppervlak van ongeveer 24 vierkante meter.

Kijk je mee bij Akker 71?

Wij kunnen het nog zo mooi omschrijven, maar even gluren werkt nog altijd het best. Daarom geven Lisette en Annabel je een kijkje in dit prachtige pand.

Bekijk hier de plattegrond van Akker 71!

Tick the boxes

Niets te veel gezegd toch? Hieronder nog even alle voordelen van dit bedrijfspand op een rijtje;

 • Maar liefst 270 vierkante meter aan oppervlak.
 • Deze ruimte bevindt zich op de begane grond.
 • Er zijn twee liften aanwezig in het gebouw en de verdiepingen zijn goed bereikbaar via het hoofdtrappenhuis.
 • Het pand is voorzien van nette vloeren.
 • Er is airco aanwezig.
 • Er is een balie met een pantry, daarnaast zijn er drie kamers, twee toiletunits, twee kleedkamers met douchevoorzieningen en een grote zaal met spiegelwand.
 • Akker 71 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Rondom het pand is de mogelijkheid om vrij te parkeren.
 • Akker 71 biedt de mogelijkheid om samen te werken.
 • Het pand verkeert in een goede staat, dus je kunt er direct in.
 • Huurprijs: € 1800,- per maand exclusief servicekosten en de oplevering kan snel.

Heb jij al jouw vereisten af kunnen vinken? Dan is deze ruimte waarschijnlijk jouw droomlocatie! Neem snel contact op met Volkshuisvesting Arnhem via [email protected] of 026-3712712. Meer informatie innen mag natuurlijk ook.Meer over Stichting Volkshuisvesting ontdekken?

Stichting Volkshuisvesting

dienstverlening

Kadestraat 1, Arnhem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.