Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw menu & korting op sushi en bowls: op deze dagen moet je bij Miyagi and Jones zijn

Aangeboden door Miyagi and Jones 25 november 2020

Arnhemse horecazaken verzinnen allerlei oplossingen om ons het gevoel van een ontspannen avondje aan huis te geven: een wijnbar, cocktails at home, ontbijtje op bed of een cadeaupakket. Ook de Aziatische streetfood hoeven we niet te missen, dit kun je bestellen bij Miyagi and Jones. Heb jij het nieuwe menu (met bijvoorbeeld roze sushi!) al getest? Probeer het op dinsdag of woensdag met een lekkere korting!

Terrific Tuesday

Je kent Miyagi and Jones waarschijnlijk van de rijkelijk gevulde Poké bowls, maar je kunt hier ook Rice bowls bestellen! Een warme maaltijd met bijvoorbeeld een Beef Indu of de een licht pittige Phucket Curry Fish. En fijn: er zijn ook vega en vegan opties.

Elke dinsdag korting op een bowl

Tot en met eind december is het bowl-dag op dinsdag, want Miyagi geeft 25% korting als je bestelt via hun eigen bestelpagina (deze vind je onderaan dit artikel). Met deze korting geniet je vanaf €6,71 al van een volledige avondmaaltijd. Daarvoor laat je het ritueel van boodschappen doen en koken toch graag aan je voorbij gaan? Je moet alleen nog wel een keuze weten te maken uit al dat lekkers, bestellen via hun eigen website en even geduld hebben.

Wicked Wednesday

Het sushi menu is ook flink uitgebreid. Je kunt kiezen uit tien verschillende sushirolls, die allemaal net wat specialer zijn dan de standaard combi’s als zalm met komkommer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de California Pink? Deze sushi kleurt prachtig roze door de rode bietenmarinade en bevat verder: zalm, avocado, krabsalade, truffel sesamsaus én gebakken aardappelsnippers voor een tasty crunch. Dat wil je toch proeven?

Elke woensdag korting op Miyagi’s sushi

Je scoort de sushirolls tot en met eind december iedere woensdag met 25% korting. Let op: ook deze korting krijg je alleen als je bestelt via de eigen bestelpagina van Miyagi and Jones (zie de oranje button hieronder).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miyagi and Jones. Meer over Miyagi and Jones ontdekken?

Miyagi and Jones

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 23, Arnhem

Lees ook:

Harmen Miyagi & Jones

Horecaondernemer Harmen geeft inspirerende tips: ‘Kijk vooral naar wat wél kan!’

Positief blijven bij tegenslagen. Een van de vaardigheden die je als ondernemer moet bezitten. Dit j...

Nice! Deze Arnhemse horecaondernemers zijn lekker creatief bezig

Dat de horeca zwaar geraakt wordt door de coronacrisis, is voor niemand een verrassing. Veel onderne...

adv.