Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe Martijn Wolsink een nieuwe uitdaging vond in het bruisende Arnhem

Aangeboden door Bakker Bart Koningsstraat 13 maart 2020

Een nieuwe warme uitstraling en verse producten. Bakker Bart aan de Koningsstraat is geopend en maakt onder de bezielende leiding van Martijn Wolsink (44) en zijn vrouw Linda een inhaalslag. “Dit filiaal was een beetje verouderd. Door onze upgrade is het meer van deze tijd.” 

Martijn is al acht jaar het vaste gezicht van Bakker Bart in Doetinchem. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging in de Arnhemse Koningsstraat. “Mijn vrouw en ik wilden een twee winkel openen, omdat in Doetinchem alles goed draait. Deze kans was te mooi om te laten schieten”, zegt Martijn.

‘Alleen verse producten’

Het Arnhemse filiaal kreeg een flinke make-over. “Het pand heeft nu een warmere uitstraling. De toonbanken zijn bijvoorbeeld minder hoog, zo zie je onze producten beter liggen. Het is nu echt een open bakkerij waar klanten kunnen zien wat wij maken”, zegt Martijn trots. De ondernemer benadrukt vervolgens dat al hun producten vers worden gemaakt. “Wij werken niet met afbakproducten. Alles wordt van vers deeg gemaakt.”

Lees verder onder de foto: 

Eigen beeld

Van frikandelbroodje tot Vega Bartje

In de Bakker Bart 2.0 kun je niet alleen terecht voor belegde broodjes. “We zijn écht een winkel met een groot assortiment. Naast belegde broodjes hebben we bijvoorbeeld ook broden voor thuis en traktatieboxen, ideaal voor op het werk! Deze boxen kunnen klanten zelf samenstellen.” Volgens de ondernemer zijn er twee varianten. “Een zoete variant met donuts en appelflappen en een  hartige variant met kleinere sausijsjes, frikandelbroodjes en kipbroodjes.”

Lees verder onder de foto:

Bakker Bart Koningsstraat
Eigen beeld

Ook vegetariërs en veganisten komen aan hun trekken bij Bakker Bart aan de Koningsstraat. Zo is er het Vega Bartje en voor de veganisten zijn er broodjes zonder melk en boter. “We zijn continue bezig met vernieuwing en het samenstellen van een gezonder assortiment. Maar het snackmoment mag niet verdwijnen”, vertelt Martijn.

Landelijke bekendheid

De ondernemer is sowieso niet vies van vernieuwing. Zo introduceerde hij ooit tijdens carnaval het ‘Flugelroombroodje’ in Doetinchem. “Dit liep enigszins uit de hand. Zowel Flügel als de landelijke media pikte het op. Vervolgens vlogen ze als warme broodjes over de toonbank bij alle Bakker Bart’s in steden waar ze carnaval vieren. Dit succes was onze uitvinding.”

To Good to Go

Martijn neemt nog meer initiatieven uit Doetinchem mee naar Bakker Bart aan de Koningsstraat. Zo gaat alles wat dagelijks overblijft naar To Good To Go. “In Doetinchem zijn we er erg enthousiast over”, zegt Martijn. Volgens de ondernemer is de verspilling met vijftig procent afgenomen sinds de start van dit initiatief. “In Arnhem wordt dit ongetwijfeld ook een succes”, besluit de bakker.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakker Bart Koningsstraat. Meer over Bakker Bart Koningsstraat ontdekken?

Bakker Bart Koningsstraat boodschappen

Geopend10:30 - 17:00

Koningstraat 10 , Arnhem

Bekijk meer:boodschappen

Lees ook:

Doe mee aan de Healthy Brain Study

Hé dertiger uit Arnhem-Zuid: Radboud campus zoekt jou voor een grootschalig breinonderzoek

Trouwen, een huis kopen, het overlijden van een ouder, kinderen krijgen, een carrièreswitch ... in h...

5 x tips om dit weekend door te komen

Je hebt het vast overal gelezen: er zijn extra maatregelen genomen om de verdere verspreiding van he...

6 x dingen die jij nog niet wist over Popocatepetl

Popocatepetl; de leukste Mexicaan van Arnhem en omstreken. Waarom? Omdat je hier méér kunt dan allee...

adv.