Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Back to sport: hier in Arnhem scoor je alles wat je nodig hebt!

Aangeboden door Decathlon 12 augustus 2020

Het lijkt alsof de zomervakantie net begonnen is, maar helaas komt het einde langzaam in zicht. Gelukkig betekent dit ook dat het sportseizoen weer bijna begint! Ben jij toe aan een nieuwe sportoutfit, andere hardloopschoenen of ga je nieuwe sport proberen? Voor toffe back to sport items moet je hier zijn!

Back to sport

Augustus is back to sport maand. Want eind augustus gaan de scholen weer open én starten veel clubs en verenigingen weer met trainingen. Het is dan ook niet verrassend dat de gymsetjes, zaalschoenen en complete sportoutfits momenteel al de deur uit vliegen. Decathlon Rijnhal is dé sportwinkel waar je alles op het gebied van  sport kunt vinden met meer dan 65 verschillende sporten onder één dak! Dus ben je op zoek naar één van bovenstaande producten (of misschien iets anders), dan ben je hier aan het juiste adres!

Decathlon is voor iederen
Binnensport of buitensport, voor enorme sportievelingen en minder sportievelingen. Hier slaagt iedereen. Foto: Decathlon

Naar de sportschool

Inmiddels zijn de meeste sportscholen weer geopend en kun je er weer vrij trainen en groepslessen volgen. Heb jij al een sportoutfit gescoord? Decathlon Rijnhal beschikt over een breed assortiment sportkleding.

Ook op het zwembad wil je leuk voor de dag komen. Foto: Decathlon

Een duik in het water

Ook de zwembaden hebben haar deuren weer geopend, wat betekent dat na de zomervakantie de meeste zwemlessen en -trainingen weer starten. Beginnen voor jouw zoon en/of dochter de zwemlessen weer, maar zijn ze te groot geworden voor hun zwemkleding? Breng dan een bezoek aan Decathlon Rijnhal en bekijk de uitgebreide collectie zwemkleding. Zo scoor je voor slechts €13,49 een zwemset: badpak/zwembroek, handdoek, zwembrilletje en badmuts(en dat allemaal verpakt in een handig rugzakje)! Ga je baantjes trekken of beginnen je zwemtrainingen weer? Neem dan  een kijkje in de winkel of op de website en scoor je nieuwe zwemkleding, zwembril en/of trainingsmateriaal.

Decathlon heeft alles voor een fijne schooltijd
Met een tas als deze ga jij fijn op pad. Foto: Decathlon

Back to School

Eind augustus begint het nieuwe schooljaar weer. Ben jij op zoek naar een leuke, sportieve outfit voor de gymles en/of een handige rugzak? Neem dan een kijkje op decathlon.nl, kijk op je gemakje rond  en check de voorraad van de winkel.

Lees ook:

Vakantie vieren in je eigen land doe je zo: 4 x tips!

Door het coronavirus zit een tripje naar Madrid of een vakantie aan het Gardameer er even niet in. V...
Marjan van Eigen Stijl en Eigen Stijl Boetiek

Marjan was ambtenaar en runt nu twee modezaken: ‘Ik heb geen seconde spijt gehad’

Verliefd op het ondernemerschap, dat is Marjan Zeylmans. Voordat ze ondernemer werd, werkte Marjan b...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Decathlon. Meer over Decathlon ontdekken?

Decathlon

sportwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Olympus 1, Arnhem

Bekijk meer:sportwinkels

adv.