Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen op een van de mooiste plekjes van Arnhem: hier kan het

Aangeboden door Gashouderskwartier Arnhem 30 mei 2020

Wil jij wonen op een van de mooiste plekjes van Arnhem? Dichtbij het water en de levendige binnenstad op loopafstand. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, hè? Ha, dan ken je Gashouderskwartier nog niet. Van nieuwbouwwoningen tot karaktervolle rijksmonumenten, je vindt het hier allemaal. De eerste nieuwbouwwoningen gaan binnenkort in verkoop, kijk je mee? 

Je vindt Gashouderskwartier straks op een steenworp afstand van de John Frostbrug. De naam van deze mooie nieuwe wijk verwijst naar een belangrijk stukje geschiedenis van Arnhem. Vroeger stond hier namelijk de gasfabriek met bijbehorende gashouders. De rijke historie van deze plek ga je terugzien in de woningen. Ook de inrichting van de openbare ruimte en de architectuur verwijzen naar de oorspronkelijke industriële gebouwen.

Een grote tuin en veel rust

Gashouderskwartier is de perfecte plek als je nieuw, groot en rustig wilt wonen. Alle woningen hebben een ruime tuin met berging. Omdat iedereen in deze wijk nieuw is, zijn vrienden zo gemaakt. Kinderen kunnen hier lekker spelen in een veilige omgeving. De huizen zijn ruim, sommige hebben zelfs vijf(!) slaapkamers. En, wel zo fijn, zorgen om het onderhoud heb je in deze nieuwbouwwoning de komende jaren niet. Dus: kopen, een klein beetje klussen, verhuizen en genieten maar!

De verkoop gaat van start!

In de eerste fase van Gashouderskwartier komen in 31 koopwoningen, waaronder vierlaagse hoek- en tussenwoningen, drielaagse hoek- en tussenwoningen en drie special woningen. Alle woningtypes hebben een plat dak, waardoor je drie of vier volledige woonlagen hebt. Zo ontstaan royale woonoppervlaktes van ongeveer 146 tot 184 vierkante meter. Interesse om op deze industriële plek aan de Rijn te wonen, in een gloednieuwe woning? Meld je nu aan als belangstellende onder de woning van jouw voorkeur! Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws over de woningen en de verkoopdatum.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gashouderskwartier Arnhem. Meer over Gashouderskwartier Arnhem ontdekken?

Gashouderskwartier Arnhem dienstverlening

Gesloten09:00 - 18:00

Bekijk meer:dienstverlening

adv.