Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7x waarom Landgoed Welderen de perfecte plek is voor een bedrijfsuitje

Aangeboden door Landgoed Welderen 6 september 2019

De vakantie is weer achter de rug, dus de hoogste tijd om aan de slag te gaan. Wat is er nou lekkerder dan je werkdag beginnen met het plannen van het volgende teamuitje. En het is ook helemaal niet nodig om daarover in de stress te schieten, wij hebben de perfecte locatie voor je.  Landgoed Welderen. Een restaurant, feestlocatie, golfbaan en natuurgebied in één. Kun je dat vakantiegevoel nog lekker even vasthouden. 

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt alle kanten op

Er zijn diverse uitjes mogelijk op Landgoed Welderen; je kan natuurlijk komen golfen (met of zonder golfervaring) of gewoon lekker op het terras zitten en genieten van een van de vele goede wijnen.

Volop in beweging

Foto: Landgoed Welderen

Samen in actie komen is goed voor de teambuilding. Uitjes op de golfbaan zijn altijd mogelijk in combinatie met andere sportieve uitjes zoals quadrijden of schapendrijven. Geen grap.

Need some space?!

Foto: Landgoed Welderen

Je hebt op Landgoed Welderen alle ruimte. Of je nu een klein team hebt of met een wat grotere groep, dat is altijd fijn. Zeker als je normaal gesproken min of meer op elkaars lip zit in die kantoortuin.

Makkelijk te bereiken locatie in het groen

landgoed welderen arnhem elst

Landgoed Welderen is prima te bereiken en ligt tussen Arnhem en Nijmegen. Zie jij jezelf al zitten op het prachtige terras?

Parkeren = geen probleem

landgoed welderen elst arnhem

Natuurlijk is carpoolen altijd een goed idee, maar als je nu met het hele bedrijf komt, zit je zo op een wagenpark aan auto’s. Dan is het wel zo prettig om te weten dat Landgoed Welderen beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Feest op maat: niet is te gek

Voor de medewerkers van Landgoed Welderen is niets is te gek; ze denken graag mee aan de invulling voor het feest.

Nature calls!

landgoed welderen terras natuur arnhem

Zit je normaal gesproken op een saai industrieterrein of heb je uitzicht op beton? Hoe fijn is het dan om met een bedrijfsuitje lekker in het groen te mogen bivakkeren. Ga een prachtige wandel- of fietstocht doen in de groene omgeving. De medewerkers van Landgoed Welderen helpen je graag op weg bij het vinden van een goede route in de regio. Om na afloop lekker bij te komen op het terras of in het restaurant.


Meer over Landgoed Welderen ontdekken?

Landgoed Welderen restaurants en horeca

Geopend08:00 - 22:00

Grote Molenstraat 173, Elst

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.