Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je echt een keer naar Eethuis Faffie moet

Aangeboden door Eethuis Faffie 7 september 2019

Ze kwamen vanuit Breda naar Arnhem en doen ook hier waar ze steengoed in zijn: de lekkerste Chinese en Surinaamse gerechten maken. Manny en Ivan hebben al heel wat harten veroverd van Arnhemmers die van lekker eten houden. Ken jij hun eethuis Faffie nog niet? Dan geven we jou 7 redenen waarom je echt heel snel bij Faffie langs moet gaan!

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Lekker vers

Manny en Ivan vinden het belangrijk dat wat jij bestelt, zo vers mogelijk is. Dus je zult geen bakken met aangekoekte nasi aantreffen bij Eethuis Faffie. “We vinden het daarom ook zo prettig als klanten hun bestelling doorbellen, dan gaan wij met verse producten snel aan de slag.”

Geweldige top 3

foto: indebuurt Arnhem

Bij Eethuis Faffie zijn er een aantal gerechten die zo populair zijn, dat Manny en Ivan er maar een top 3 van hebben gemaakt. Manny: “Deze gerechten waren in Breda al het populairst, grappig dat dit in Arnhem net zo goed in de smaak valt.” Nu wil jij natuurlijk weten wat die top 3 dan is? Op 1 de geroosterde kip, op 2 Moksie en op 3 Saoto soep.

Het beste van twee werelden

foto: indebuurt Arnhem

Eethuis Faffie zet een unieke mix van Surinaamse en Chinese gerechten op het menu. Het beste van twee werelden, zo bij jou op tafel.

Afhalen of lekker rustig zitten

foto: indebuurt Arnhem

Natuurlijk kun je bij Faffie de lekkerste gerechten telefonisch bestellen en korte tijd later afhalen. Maar wist je dat je er ook lekker rustig kunt genieten van een diner? Of een lunch met een oosters tintje? Het restaurant is praktisch, maar gezellig ingericht.

Lekker lunchen

foto: indebuurt Arnhem

We noemden het net al, bij Faffie kun je ook prima terecht voor een lunch. Van een Surinaams puntjes tot een lekkere gevulde soep. Laat die broodtrommel maar gerust thuis.

Net buiten het centrum

foto: indebuurt Arnhem

De locatie van Eethuis Faffie is goed te bereiken, ze zijn te vinden aan het begin van de Steenstraat, tegenover ijssalon Trio. Net buiten de binnenstad dus, maar nog steeds hartje centrum.

Elke dag eten bij Faffie

foto: indebuurt Arnhem

Het sympathieke stel werkt zich uit de naad om 7 dagen in de week klaar te kunnen staan voor hun klanten. “We zijn elke dag open, voor bestellingen of hier opeten in het restaurant.”


Meer over Eethuis Faffie ontdekken?

Eethuis Faffie chinese restaurants

Gesloten16:00 - 22:00

Steenstraat 10, Arnhem

Bekijk meer:chinese restaurants
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.