Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x waarom dit de perfecte locatie is voor jouw feest

Aangeboden door Brasserie de Boerderij 13 februari 2020

Verscholen in het Arnhems groen ligt een prachtige Boerderij. Je bent er vast weleens geweest tijdens of na je wandeling door Sonsbeek. Maar wist jij al dat deze locatie zich ook perfect leent voor een feestje? 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Rustgevende plek middenin het groen van Sonsbeek park

Brasserie De Boerderij middenin Sonsbeek
Foto: Brasserie De Boerderij

Het Sonsbeek Park in Arnhem is een geliefde (feest)locatie voor ons Arnhemmers en mensen die onze mooie stad bezoeken. Brasserie De Boerderij ligt middenin dit park. Niet te missen dus! Met een rustgevend uitzicht over de vijver en het aangelegde groen.

Brasserie De Boerderij heeft meerdere ruimtes om een feestje te geven

Stijlvolle ruimtes Brasserie De Boerderij
Foto: Brasserie De Boerderij

Wist je dat Brasserie De Boerderij meerdere ruimtes heeft om een feestje te geven? Zo heb je een voorkamer, de bar en de Vijverzaal (met een glazen serre en aansluitend terras). Je kunt één van deze ruimtes gebruiken voor je fuif, maar heb je grootse plannen dan kun je deze ruimtes ook combineren. De Boerderij vindt voor iedere party een oplossing. Of het nu gaat om een receptie, verjaardag, bruiloft of bedrijfsuitje!

Van een kleine en intieme fuif tot een groots en exclusief feest

Van klein en intiem tot groots en exclusief
Foto: Brasserie De Boerderij

Een high tea aan de parkvijver, een diner met live muziek of een walking diner voor 100 personen met live cooking! Brasserie De Boerderij past zicht aan bij elke gelegenheid en denkt graag met mee over de invulling ervan.

Je complete bruiloft op één locatie

Je complete bruiloft bij Brasserie De Boerderij
Foto: Brasserie De Boerderij

Je bruiloft. De dag van je dromen waarop je er stralender uit ziet dan ooit tevoren. Daar hoort ook een betoverende locatie bij. Middenin een vijver, op een vlot, omringd door zwanen en eendjes. Of zie je jezelf al wandelen over de loper middenin het groen met je familie en geliefden op klassieke klapstoeltjes in het gras? Jij bepaalt de romantische setting van je dromen. Brasserie De Boerderij regelt de rest; het aansnijden van de taart, het diner, de aankleding of een spetterend dansfeest.

Dichtbij het centrum en veel parkeergelegenheid

Volop parkeergelegenheid op deze locatie
Foto: Brasserie De Boerderij

Brasserie De Boerderij is prettig gelegen. Ze liggen op minder dan tien minuten loopafstand van stadscentrum en zijn maar drie minuten verwijderd van de A12. De Boerderij is met de bus of trein goed bereikbaar en biedt volop parkeergelegenheid vanwege een privé parkeerterrein.

Culinaire hoogstandjes

Culinaire gerechtjes met aandacht voor het seizoen
Foto: Brasserie De Boerderij

Brasserie De Boerderij serveert heerlijke no nonsense gerechten met een Franse inslag en eigenzinnige twist. De keuken gaat met de tijd mee en werkt met dagverse en seizoensgebonden producten.  Al vijftien jaar een fijne plek voor een lunch, diner, borrel, feest, vergadering, uitvaart of bruiloft.

Heb jij binnenkort iets te vieren? Bekijk de mogelijkheden of informeer naar de mogelijkheden. 


Meer over Brasserie de Boerderij ontdekken?

Brasserie de Boerderij restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 18:00

Parkweg 2, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.