Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo gaan we om met de berichtgeving over corona bij indebuurt Arnhem

Door Jolinda van Alfen 24 maart 2020

Het zijn vreemde tijden, ook voor ons als redactie van indebuurt Arnhem. In dit artikel vertellen we je graag meer over hoe we omgaan met de berichtgeving over het coronavirus.

Waar we normaal gesproken als indebuurt-redacteuren continu op pad zijn voor interviews en het ontdekken van nieuwe hotspots werken we de komende tijd thuis. Afspraken verplaatsen we óf doen we telefonisch/per e-mail en we beperken ook ander sociaal contact.

Persoonlijke verhalen

Als je de homepage bekijkt, zul je het zien: we hebben de afgelopen dagen nogal veel over corona geschreven. Logisch, want het virus en de maatregelen die zijn opgesteld houden Arnhem in de greep. Iedere Arnhemmer ondervindt op de een of andere manier wel gevolgen van deze crisis. Op indebuurt willen we de komende tijd laten zien hoe Arnhemmers hiermee omgaan en wat het effect van de maatregelen is op het leven in Arnhem. Daarbij willen we lokale ondernemers een steuntje in de rug bieden.

We zijn vooral op zoek naar persoonlijke verhalen achter het nieuws, dus heb je iets te vertellen over hoe het coronavirus jouw dagelijks leven beïnvloedt, neem dan contact met ons op.

De liefde voor Arnhem blijven we delen

Ga je dan de komende tijd alleen maar artikelen over het coronavirus lezen op indebuurt Arnhem? Zeker niet. We vinden het juist nu belangrijk om te doen wat we altijd al doen: de liefde voor Arnhem met je delen door te schrijven over nieuws, verhalen en tips over Arnhem. Dat blijven we doen, al zullen we wel telkens een afweging maken over of iets gepast is in deze tijd. Uittips zullen we de komende weken vanzelfsprekend achterwege laten en ook het uitgebreid uitpluizen van de evenementen die Arnhem op de agenda had staan voor de komende maanden doen we even niet.

We wensen alle Arnhemmers veel sterkte toe de komende tijd en hopen dat we over een tijdje weer kunnen proosten op het leven in de mooiste plaats van Nederland.

In onderstaand artikel houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op coronagebied in Arnhem. Je kunt ook het liveblog van onze collega’s van de Gelderlander volgen.

Coronavirus in Arnhem: de stand van zaken in onze stad

Het coronavirus is hét gesprek van de dag in Arnhem. De maatregelen die worden getroffen om het viru...

Meer over

Corona Nieuws

adv.