Wij weten wat hier gaat komen!

Door Jolinda van Alfen 8 november 2018

Goed nieuws voor liefhebbers van de echte Italiaanse pizza-slices. Je hoeft hiervoor binnenkort niet meer naar Rome, maar kunt gewoon in je eigen stad aanschuiven voor die knapperige bite en rijke toppings! In de Tullekensteeg komt Monti Pizzabar. Wij spraken eigenaar Johan Arnold over zijn plannen.

“Zoals de pizza in Rome smaakt, zo heb ik het hier in Nederland niet vaak geproefd. Dus dacht ik, ik ga het maar zelf maken.” Johan is al maanden aan het testen en proberen. “Mijn vriendin wordt er wel een beetje gek van, ik ben de hele dag pizza’s aan het maken.”

Luchtig en knapperig

Hoe gaat Monti Pizzabar zich straks onderscheiden van andere pizzarestaurants in Arnhem? “Door de echte Romeinse pizza-slices te evenaren. Rijk belegd. Wacht ik laat het even zien.” Johan pakt zijn telefoon en scrolt door zijn foto-albums. “Elke pizza is anders, en niet overal zit kaas of mozzarella op. Het deeg is luchtig en knapperig.” De pizza’s zijn niet rond maar langwerpig, zo gaat Johan ze straks in Arnhem ook maken.

Pizza met zuurdesembodem

“We willen een gezonde en voedzame pizza maken en gebruiken daarvoor zuurdesemdeeg.” Duidelijk verhaal, we kunnen straks healthy pizza’s proeven met een echt Italiaanse smaak. Als laatste willen we nog even weten waar de naam Monti vandaan komt. “Dat is een wijk in Rome. Omdat we naast Neighbourhood zitten, vonden we dat ook wel leuk passen.”

Ergens in januari gaat de nieuwe Pizzabar open, zodra wij een exacte datum weten, horen jullie dat ook!

Nog meer nieuwe dingen:

Miyagi and Jones vacatures in arnhem

We kunnen bijna niet meer wachten: dit gaat er allemaal bijkomen in Arnhem

Word je een beetje depri van de vallende blaadjes en gure herfstwind? Dan hebben wij iets om je op t...
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.