Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toch nog winter? Kans op sneeuw later deze week ❄

Door Jolinda van Alfen 11 februari 2020

Zou het dan toch nog komen, wat wintergevoel? Misschien wel, want Weeronline verwacht donderdag 13 februari sneeuw in het midden, oosten en noordoosten van ons land. 

Tot nu toe heb je deze winter waarschijnlijk nog geen sneeuwvlokje gezien. Er is alleen nog maar wat sneeuw gevallen in de Limburgse heuvels en in Groningen. Maar daar zou later deze week zomaar eens verandering in kunnen komen!

Blijft het liggen?

Donderdag trekken vanuit het zuidwesten donkere wolken het land in en naast regen is er ook kans op natte sneeuw. Weeronline schrijft: “De temperatuur ligt enkele graden boven nul, maar het smelten van sneeuw zorgt ervoor dat de temperatuur gaat dalen. Zolang de sneeuw op de grond valt wordt de temperatuur vanzelf nul graden en blijft de sneeuw liggen.”

Sneeuw op de Veluwe

Vooral in de hogere gebieden, zoals de Sallandse Heuvelrug en ‘onze’ Veluwe, is er kans op een witte wereld, al zal het niet van lange duur zijn. Misschien blijft er wat natte sneeuw achter op auto’s of grasveldjes. Op de wegen blijft sneeuw een stuk moeilijker liggen.

 

Arnhem Weer

Lees ook:

hallo arnhem storm omgevallen vuilnisbakken

Doei Ciara, hallo Dennis: een nieuwe storm is mogelijk in aantocht

Het zijn pittige tijden voor fietsend Arnhem. Hoewel storm Ciara ons land verlaten heeft, waait het ...

Bij deze bakkers, supermarkten en restaurants in Arnhem haal je overtollig eten op voor een prikkie

Ken je het concept Too Good To Go? Het is een app waar bakkerijen, restaurants, hotels en supermarkt...

Meer over

Weer

adv.