5 x de intense emoties die Arnhemmers in het verkeer nu meemaken

Door Jolinda van Alfen 15 maart 2019

Fietsende en wandelende strijders: we salute you! Al dagen regent het en dat het nou windstil is…nee! Laten we er vooral geen doekjes omwinden: dat is bloedirritant. Niet iedereen stapt in een auto om droog door de Arnhemse straten te komen. Wij strijden op de fiets, of worstelen ons lopend naar het werk. Wij denken zomaar dat jij deze emoties ook hebt beleefd deze week.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Frisse start

Yes! Een nieuwe dag is begonnen! We gaan er met een flinke dosis positiviteit tegenaan. We wonen in een fijne groene stad waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. In onze pauze een wandeling naar de Rijn of Sonsbeekpark, zou dat vandaag gaan lukken?

Emotie op dit moment: hoopvol

Noooooo

We stappen naar buiten. Indebuurt redacteur Jolinda moet eerst nog even fietsen naar het station, redacteur Brechtje gaat doorgaans lekker wandelend naar het werk. Onze stagiair Carlijn pakt de fiets of de bus. We zijn nog niet buiten of ons net geborstelde haar staat binnen drie seconden op standje Tina Turner. Potverdorie. Het wordt weer een bittere strijd vandaag.

Emotie op dit moment: ontevreden

Windje mee? Windje tegen?

Eenmaal op de fiets lijkt het Jolinda voor de wind te gaan, letterlijk. Maar als ze de bocht omgaat is het alsof er iemand vol in haar gezicht slaat. Bam.

Emotie op dit moment: verraden

De strijd

via GIPHY

Als Jolinda even later lekker opgedroogd door een warm treinritje het station verlaat is haar behaaglijke gevoel van korte duur. Ze moet heuse Arnhemse watervallen trotseren en wie heeft de wind bij het oversteken van het stationsplein ineens op standje twintig gezet? Brechtje is inmiddels al op kantoor. Met kapotte paraplu. Waar Carlijn nog zit na te druipen van haar korte wandeling vanaf het Willemsplein naar de redactie. Of je in 1 minuut ook zeiknat kunt regenen? Jep! Echt, op het werk komen is deze week een regelrechte strijd.

Emotie op dit moment: boos. heeeeeeel boos

Terugweg

Zwaar chaggie zijn we allemaal op de redactie aangekomen. Natuurlijk hebben we er veel langer over gedaan, is onze make-up niet stormvast gebleken (hallo pandabeertjes!) En zijn we onderweg al onze positiviteit verloren. Maaaaar er is één lichtpuntje. terug naar huis kan het nooit zo erg zijn. Toch?

Zoals Anita Meyer zou zeggen: Why tell me why?!?!

Emotie op dit moment: verloren

Succes strijders!!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Weer

adv.