Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: schietpartij in de Spijkerbuurt en betaald parkeren aan de Brouwerijweg

Door Redactie indebuurt Arnhem 2 december 2019

Druk weekend gehad? Iedere maandagochtend zetten wij de meest opvallende gebeurtenissen van afgelopen weekend in Arnhem voor je op een rijtje. Dan ben jij weer helemaal op de hoogte!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Schietpartij met gasalarmpistool

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na het schieten met een gasalarmpistool bij een woning in Arnhem. De schoten werden gelost op de Driekoningenstraat, in de Arnhemse Spijkerbuurt. De melding van de schoten kwam zondag rond 05.30 uur binnen. Voorbijgangers belden nadat ze de schoten hoorden. Bij de woning op de Driekoningenstraat vond op dat moment een ruzie plaats. Agenten in kogelwerende vesten ramden de deur in, waarna ze de man konden aanhouden. Er is niemand gewond geraakt.

Kruising onder water

Geknapte waterleiding zet kruising in Arnhem onder water

Posted by De Gelderlander Arnhem on Sunday, 1 December 2019

Door een geknapte waterleiding stond de kruising Westervoortsedijk / Driepoortenweg zondag een tijdje onder water. Ook op de Driepoortenweg richting Presikhaaf ontstonden flinke plassen. Medewerkers van IPKW hebben geprobeerd het lek te dichten. Voor een verdere afhandeling komt Vitens ter plaatse.

Winnaar Staatsloterij-auto nog niet gevonden

Foto ter illustratie: ANP

Sinds vorige week rijdt er een Mini met ‘Ik zoek mijn winnaar’ erop door de straten van Arnhem. De auto is gewonnen door iemand die vorig jaar in Arnhem een oudejaarslot kocht en daarmee de Mini won, maar de winnaar is nog niet gevonden. Het lot is vorig jaar gekocht bij Tabaksspeciaalzaak Speklé in de wijk Geitenkamp. Dus, heb jij daar vorig jaar een lot gekocht? Misschien ben jij dan wel de winnaar! Het lotnummer is: BK78272.

Auto in de brand bij inparkeren

Foto ter illustratie: ANP

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag in brand gevlogen tijdens het inparkeren op de Noord-Peterstraat in Arnhem. De bestuurder kwam net thuis met zijn bestelauto, toen tijdens het inparkeren brand ontstond. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te blussen, maar de bestelauto is wel total loss verklaard, schrijft De Gelderlander.

Brouwerijweg is betaald parkeren geworden

Fotocredit: Google Maps

Even opletten als je aan de Brouwerijweg wilt parkeren. Vanaf zondag 1 december staat r een meter op deze weg en moet je hier dus betalen voor parkeren. De Brouwerijweg is een zijstraat van de Amsterdamseweg. Omwonenden kunnen een parkeervergunning aanschaffen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.