Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let op: deze zomer zijn er werkzaamheden aan de A325 en N325

Door Brechtje van Dam 3 april 2019

Arnhemse automobilisten opgelet! In de zomer van 2019 houdt de provincie groot onderhoud aan de A325 en N325 (Pleijroute) rond Arnhem en Nijmegen. We moeten rekening houden met wekenlange overlast.

De werkzaamheden vinden plaats van 8 juli tot en met 25 augustus, lezen we op Omroep Gelderland. De provincie Gelderland gaat dan het asfalt van de A325 en N325 vervangen en ook de vangrail renoveren. Daar wordt zeven dagen per week aan gewerkt en ook in de nachten.  Dat doet de provincie bewust in de zomer, zodat er dan minder verkeer op de wegen te vinden is.

Wat betekent dit voor jou?

De provincie adviseert om je reis op tijd te plannen, als het mogelijk is anders of niet te reizen en je vakantie af te stemmen op de werkzaamheden. De verwachte extra reistijd is ongeveer 15 minuten. De hoofd-omleidingsroute loopt via de A15,  A50 en A12 en zie je op het kaartje hieronder. Alle omleidingsroutes zijn tegen die tijd natuurlijk ook te volgen via borden langs de weg. Van 24 juni tot en met 4 oktober 2019 wordt de snelheid op de A325 in beide richtingen verlaagd van 100 naar 70 km per uur. Dit geldt zowel overdag als ’s nachts.

arnhem verkeer werkzaamheden
(Beeld: via Provincie Gelderland)

Lees ook:

apeldoornseweg sint marten arnhem

Apeldoornseweg gaat op de schop en dit ga jij ervan merken

De Apeldoornseweg is dringend aan vernieuwing toe. Daar zijn veel partijen in Arnhem het over eens, ...

Meer over

Verkeer

adv.