Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit moet je weten over alle wegwerkzaamheden in Arnhem

Door Brechtje van Dam 12 augustus 2019

De zomer is de meest geschikte periode voor grootschalige werkzaamheden, omdat er nou eenmaal minder mensen op de weg zijn. Veel mensen zijn met vakantie, kinderen hebben zomervakantie. Best logisch dus die werkzaamheden, maar als jij toch gewoon naar je werk wil rijden is het wel handig om te weten welke wegen er gesloten zijn en hoelang. Deze werkzaamheden zijn nu bezig in Arnhem.

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Parkweg

parkweg wegwerkzaamheden arnhem

De Parkweg – je weet wel, die weg langs het park – is in verband met onderhoud en herinrichting een tijdje gesloten. Het is een straat die veel wordt gebruikt door hulpdiensten omdat het ziekenhuis Rijnstate vlakbij zit. De weg is tijdens de werkzaamheden dan ook gewoon beschikbaar voor hulpdiensten, openbaar vervoer en taxi’s. De rest van het verkeer moet even omrijden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op 14 augustus om 12.00 uur klaar.

Apeldoornseweg

Foto: De Gelderlander

Zoals je al eerder kon lezen op indebuurt Arnhem, is de Apeldoornseweg momenteel volledig afgesloten voor werkzaamheden. Het originele plan was dat dit tot 8 augustus het geval zou zijn maar het duurt nog tot 14 augustus voor de straat weer open kan. Onder andere door het extreme weer hebben de werkzaamheden vertraging opgelopen.

Tegenvaller! Apeldoornseweg langer op slot

De Apeldoornseweg blijft nog iets langer afgesloten dan gepland. Dan meldt De Gelderlander vandaag. ...

A325 weer open

a325 werkzaamheden arnhem
fotocredit: Google

Vanaf vandaag – maandag 12 augustus – is de A325 vanaf Nijmegen richting Arnhem weer beschikbaar. De werkzaamheden van de weg tussen Arnhem en Nijmegen liggen op schema. De snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur blijft van kracht omdat er naast de weg nog werkzaamheden bezig zijn.

Callunastraat

werkzaamheden in arnhem

Al sinds eind juli is de rijbaan aan de Callunastraat versmald in verband met werkzaamheden. Je kunt er dus nog wel rijden, al zal het wellicht langzamer gaan dan je gewend bent. De werkzaamheden zijn om gasleidingen te vervangen onder de weg. De rijbaan zal naar verwachting vanaf 23 augustus weer volledig beschikbaar zijn.

Lees ook:

Shoppen in Arnhem-Zuid: winkels die je niet in het centrum vindt

Arnhem-Zuid is hip! Denk bijvoorbeeld aan Winkelcentrum Kronenburg, deze overdekte mall is een werke...

Jammer! The Workstation stopt ermee en dit is waarom

Zit jij graag te werken bij The Workstation? Dan hebben we slecht nieuws voor je, deze week sluiten ...

Geen zin in geklets? Deze Arnhemse kappers hebben een stilte stoel

Het hoort er een beetje bij, dat praatje bij de kapper. "Wat doe je eigenlijk in het dagelijks leven...
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Verkeer

adv.