Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7x de beste rijscholen van de stad volgens Arnhemmers

Door Brechtje van Dam 8 november 2017

Er zijn in onze stad veel rijscholen, maar welke zijn nu echt aan te raden? Welke hebben de laagste prijzen, of nog belangrijker: welke rijschool heeft het hoogste slagingspercentage? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hoorden over deze scholen de meeste positieve reacties. Dit zijn de 7 beste rijscholen van Arnhem.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Autorijschool Van den Bergh

foto: rijschool Van den Bergh

Van den Bergh staat ook wel bekend als spoedles.nl omdat het mogelijk is een – best goed betaalbare – spoedcursus te volgen. Handig als je bijvoorbeeld even snel voor de zomervakantie je rijbewijs wil halen. Een van de geslaagden schrijft: Nette Rijschool. Goede auto. Net kantoorpersoneel. Leuke instructeur. Tja… wat wil je nog meer.” Klik hier voor meer info over onder andere tarieven.


Meer over Autorijschool Van den Bergh ontdekken?

Autorijschool Van den Bergh rijscholen

Geopend09:00 - 18:00

Snelliusweg 53, Arnhem

Bekijk meer:rijscholen

Verkeersschool Dick Joosten

dick joosten
foto: facebook Dick Joosten verkeersschool

Deze heb je vast vaak door Arnhem zien rijden: de auto’s van Joosten. Er zijn twee verkeersscholen die Joosten heten, een ervan is Dick Joosten. Als je meer wil weten over tarieven en lestijden kijk dan hier. Geslaagden vinden het vooral prettig dat de instructeurs goed kunnen helpen met angst achter het stuur en duidelijk uitleg geven.


Meer over Dick Joosten verkeersschool ontdekken?

Dick Joosten verkeersschool rijscholen

Achterstraat 6, Arnhem

Bekijk meer:rijscholen

Ariana rijschool

foto: facebook Ariana rijschool

Een wat kleinschaligere rijschool in Arnhem is Ariana, ook een van de favorieten van geslaagden. Niet alleen voor het rijbewijs B maar ook het rijbewijs voor taxichauffeurs kun je halen bij deze verkeersschool. De deskundigheid van de rijschool worden zeer op prijs gesteld, horen wij van onze lezers. Meer weten over de lespakketten? Kijk hier.


Meer over Ariana rijschool ontdekken?

Ariana rijschool rijscholen

Geulstraat 2 , Arnhem

Bekijk meer:rijscholen

ANWB rijopleding

foto: facebook ANWB

We moeten toegeven: de ANWB heeft wel enige autoriteit als het aankomt op auto’s en verkeer. Niet gek dus dat de ANWB rijopleiding een van de favorieten is. Het bijzondere aan de ANWB is de slagingsgarantie: de ANWB garandeert dat jij de eerste keer slaagt. Lukt dit toch niet, dan krijg je het herexamen cadeau van de rijschool. Als je meer wil weten klik dan hier.


Meer over ANWB ontdekken?

ANWB rijscholen

De Overmaat 26, Arnhem

Bekijk meer:rijscholen

Dam verkeersschool

foto: facebook Rijschool Dam

Een van de grootste rijscholen van Arnhem en meteen een van de meest geliefde. Dam krijgt gemiddeld een 8,2 als rapportcijfer. Waar de geslaagden vooral blij mee zijn is de prettige en professionele houding. Afspraken werden nagekomen. Een reactie van een van de geslaagden: g: 3 oktober aanmelden, en dan op 18 oktober einde van de dag met een rijbewijs weglopen is gewoon super!” Meer weten? Kijk hier.


Meer over Rijschool Dam ontdekken?

Rijschool Dam rijscholen

Batavierenweg 25, Arnhem

Bekijk meer:rijscholen

Rijschool René Beumer

rene beumer rijschool
foto: facebook Rene Beumer

René Beumer runt een rijschool en biedt zowel autorijles als motorrijles aan. Rene wordt veel geprezen om zijn deskundigheid: “Ik ben goed geïnformeerd over examens en het aanvragen van mijn rijbewijs. De instructeur heeft veel ervaring en geeft kwalitatief goede lessen.” Als je meer wil weten, kijk dan even hier.


Meer over Rijschool René Beumer ontdekken?

Rijschool René Beumer rijscholen

Bontekoestraat 44, Arnhem

Bekijk meer:rijscholen

Verkeersschool Hans Joosten

hans joosten
foto: facebook Hans joosten

Hans Joosten is bijna net zo populair als naamgenoot Dick Joosten. Dat zit hem als we de beoordelingen moeten geloven voor een groot deel in het inzicht van de instructeurs. “Ik merk gewoon dat ik niet zijn ‘zoveelste’ leerling ben en dat hij echt de tijd voor me neemt. Ik heb wat langer les gehad omdat hij er zeker van wilde zijn dat ik mijn rijbewijs in één keer zou halen. Met sommige dingen had ik gewoon nog moeite en daar heeft hij dan extra aandacht aan besteed.” Ook de prijzen zijn scherp volgens veel geslaagden. Kijk hier voor meer info.


Meer over Verkeersschool Hans Joosten ontdekken?

Verkeersschool Hans Joosten rijscholen

Rijksweg-West 37, Arnhem

Bekijk meer:rijscholen
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.