Tof! Jinek en Pauw komen naar Arnhem en jij kunt erbij zijn

Door Jolinda van Alfen 20 februari 2019

Leuk nieuwtje, Eva Jinek en Jeroen Pauw komen naar Arnhem voor twee uitzendingen van hun tv show rondom de komende verkiezingen. Het tweetal strijkt neer in Stan & Co en jij kunt er bij zijn!

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens de uitzending. Je kunt kaartjes reserveren, voor 5 euro per stuk. Wacht niet te lang als je altijd al eens in de blauwe ogen van Jinek hebt willen kijken of de nonchalante haarbos van Pauw aan een inspectie wilt onderwerpen.

Wat gaan ze doen

Eva gaat opnieuw samen met Jeroen een programma maken rondom de verkiezingen. Dit keer staan de Provinciale Statenverkiezingen centraal en wordt ‘Pauw & Jinek: De Verkiezingen’ opgenomen vanuit een viertal locaties; Den Haag, Groningen, Veghel en Arnhem.

Dit kun je verwachten

Landelijke en provinciale politici zullen aanschuiven, maar ook Arnhemmers komen aan bod. De bekende cabaretiers zijn te gast, er is live muziek en politiek verslaggever Jaïr Ferwerda  volgt het laatste campagne nieuws op de voet.

Stan & Co

Het restaurant Stan & Co is tijdens de dagen van de uitzendingen, 18 en 19 maart vanaf een uurtje of 18.00 alleen toegankelijk voor mensen met een kaartje. De uitzending duurt tot ongeveer 00.00 uur. Denk je nu, daar wil ik bij zijn, check dan hier of er nog kaartjes beschikbaar zijn.

stan&co arnhem
Foto: Stan & Co

adv.